4Kids otroški igralni set za zdravnika v kovčku s kolesi

4Kids otroški igralni set za zdravnika v kovčku s kolesi

Številka: 2875637
4Kids otroški igralni set za zdravnika v kovčku s kolesi bo poskrbel za neizmerno zabavo pri igranju vloge zdravnika/ce. Igrača je primerna za fante in deklice. Celoten opis
24,99 €
Vključno z DDV
22,24 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2875637

Predstavitev

4Kids otroški igralni set za zdravnika v kovčku s kolesi


Praktičen set za male zdravnike in zdravnice, s pomočjo katerega bodo oskrbeli vsakega pacienta.

Kovček je na kolesih, zaradi česar ga ima lahko otrok vedno s seboj, opremljen pa je s številnimi zdravniškimi pripomočki, s katerimi bo kos vsaki bolezni / poškodbi.

Igrača je primerna za otroke, starejše od 3 let.

 4Kids otroški igralni set za zdravnika v kovčku s kolesi

Lastnosti:

Material umetni materiali
Mere 50 × 21 × 66 cm
Primerno za fante in deklice, starejše od 3 let

Opozorila

Igrača ni primerna za otroke, mlajše od 3 let, saj vsebuje majhne delce, ki jih lahko otrok pogoltne. Manjši deli so zapakirani v plastične folije, ki jih je treba pred uporabo odstraniti, saj lahko povzročijo zadušitev.

OPOZORILO! Pri igranju s to igračo naj bodo otroci vedno pod nadzorom starejše osebe!

Igračo je treba pred uporabo sestaviti. Igračo naj vedno sestavi odrasla oseba. Igračo sestavite, kot je prikazano na sliki na zadnji strani. Paket vsebuje elemente, kot so prikazani na sliki na zadnji strani.

Igrače so testirane po evropskem standardu (EN71). Shranite ta navodila za kasnejšo uporabo.

Barve na sliki lahko odstopajo od dejanskih. Igrača za delovanje potrebuje baterije, ki so prikazane na sliki levo. Kupljen izdelek ne vsebuje paketa baterij in jih je treba kupiti ločeno. V primeru, da uporabljate baterije za ponovno polnjenje, baterije pred polnjenjem odstranite iz igrače. Baterije vstavite pravilno glede na njihov polariteto. Napačno vstavljene baterije lahko uničijo izdelek. Poškodovane ali dotrajane baterije niso primerne za ta izdelek. Embalažo odstranite in zavrzite na ustrezno zbirno mesto v skladu z zakonom o ravnanju z odpadki.

Surovinska sestava: 100% umetna masa.