Tadej Pretner: Holistična radiestezija I

Znamka: Naša številka: 857017
 Tadej Pretner: Holistična radiestezija I

Tadej Pretner: Holistična radiestezija I

Holistični radiestezist Tadej Pretner nam tokrat predstavlja dragocen, inovativen učbenik alternativnega holističnega zdravljenja, ki zajema tako večplastnost človekovega bivalnega okolja, kakor tudi človeka kot celostno, večrazsežnostno bitje, sestavljeno iz fizičnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega nivoja. Celoten opis

20.82

20,82 € vključno z DDV
Trenutno ni na zalogi
Več informacij

Rok dobave ni znan

Artikli z oznako Rok dobave ni znan trenutno žal niso dobavljivi. To pomeni, da jih ni na zalogi v mimovrste=) skladišču, niti pri dobavitelju.

Predlagamo, da pri artiklu z oznako "Rok dobave ni znan" kliknete rdeči gumb Zanima me in takoj, ko bo artikel ponovno dobavljiv, vas bomo o tem obvestili v e-sporočilu.

Predstavitev

Opis artikla

Velik del pojavov, ki jih srečujemo pri radiestezijskem delu zna znanost pojasniti že danes, verjamem pa, da bo nekoč lahko pojasnila prav vse.

Knjiga ponuja moderen, znanstven pristop k obravnavi bivalnega prostora, ki ne temelji le na zaznavanju in prepoznavanju škodljivih sevanj, temveč odkriva tudi druge elemente, ki vplivajo na energijsko kvaliteto bivalnega prostora. Bistveni faktorji tega pristopa so uravnavanje polarnosti, prepoznavanje in aktivacija vitalnoenergijskih točk bivalnega prostora, ter njihov harmoničen spoj s prebivalci obravnavanega prostora.

Ker bi lahko izraz radiestezija pojasnili tudi kot »čutenje žarčenja«, je del knjige namenjen tudi kultiviranju sposobnosti neposredne zaznave različnih sevanj, torej brez radiestezijskih pripomočkov. Nisem pa bil prizanesljiv do nekaterih postopkov klasične radiestezije, ki jih ni moč objektivizirati. V raziskavah, ki smo jih izvedli v želji, da bi radiestezijo čimbolj strokovno utemeljili, namreč s profesionalnimi instrumenti za zaznavanje elektromagnetnih anomalij nismo uspeli dokazati niti zaščitnih funkcij različnih predmetov, ki jih je na trgu moč kupiti kot zaščito pred škodljivimi sevanji, niti obstoja Hartmannovih in Curryjevih mrež, ki jih obravnavajo, z izjemo angleške, vse radiestezijske šole.

Po drugi strani pa smo z isto opremo dokazali, da je moč z mentalnimi postopki, opisanimi v pričujoči knjigi (biorgonomija prostora), bistveno izboljšati energijsko atmosfero bivalnih prostorov. Stvar osebne odprtosti je, kako bodo moje delo sprejeli izkušeni radiestezisti. Ker sem prepričan, da je za uspešno radiestezijsko delo veliko pomembnejša od vrste nihal, ki jih pri svojem delu uporabljajo, prav osebnostna odprtost, verjamem, da bo večina ob tistih mojih navedbah, o katerih imajo drugačno mnenje, vsaj razmislila. Ker, kot sem že omenil, znanost vseh radiestezijskih pojavov še ne more pojasniti, sem v nekaterih delih knjige med fizikalna dejstva vpletel tudi podatke, ki so zaenkrat dostopni le z nadčutno zaznavo.

Del teksta zato diha z zelo subjektivno sliko mojega doživljanja radiestezije, ki temelji na osebnih izkušnjah, pridobljenih pri delu z energijami in na hermetičnih zakonih, ki jih pripisujejo Hermesu Trismegistosu (Vse je duh, Kakor zgoraj, tako tudi spodaj, Vse je polarno, Vsak vzrok ima svojo posledico in obratno,…).

Iz recenzije Vilija Ravnjaka: Holistična radiestezija I je široko zasnovan učbenik in kritični komentar današnjih novodobnih prijemov zdravljenja prostora in človeka. Knjige, ki bi tako celovito in sistematično razdeljevale radiestezijsko področje, so velika redkost. Posebej razveseljivo pa je dejstvo, da je takšno delo plod ustvarjalnosti slovenskega avtorja. Gre za dragocen, inovativen učbenik alternativnega holističnega zdravljenja, ki zajema tako večplastnost človekovega bivalnega okolja, kakor tudi človeka kot celostno, večrazsežnostno bitje, sestavljeno iz fizičnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega nivoja. Provokativno in polemično branje. Knjiga, ki da misliti.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenšcina
  • Založnik: Primus
  • Zvrst: zdravje in medicina
  • Vezava: mehka

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst zdravje in medicina
Založnik Primus
ISBN 9789619114704