Darja Rojec: Nasveti in izkušnje iz prve roke - 2.del

Znamka: Naša številka: 852089

Darja Rojec: Nasveti in izkušnje iz prve roke - 2.del

Pred vami je druga knjiga iz serije Nasveti in izkušnje iz prve roke avtorice Darje Rojec, ki je dvakrat premagala rakavo bolezen. Na več kot 340 straneh ponuja obilico zanimivih naravnih receptov. Receptov, za katere sestavine lahko naberemo na domačem vrtu ali bližnjem travniku. Celoten opis

23

23 €

Naša številka: 852089

Predstavitev

Opis artikla

Zapisani so po ljudskem izročilu, zato seveda niso farmakološko preizkušeni, z njihovo pomočjo pa si lahko pripravite zdravo kremo ali pa različne pripravke za blaženje bolečin in izboljšanje naravne odpornosti.

Pomagajmo si sami v dobri družbi z naravo in pridobimo hkrati veliko svežega zraka in energije. Poiščimo si primerno športno aktivnost zunaj telovadnic, v naravi, ki nas bo okrepila. Uživajmo zdravilne sadove narave. Najboljše stvari v življenju so zastonj – izrabimo jih!

Narava je pri zdravljenju vseh vrst bolezni neizčrpna. Lahko pozdravi tako na novo odkrite bolezni kot bolezni, ki jih še odkrivamo. Zato torej raziskujmo naravo, zbirajmo nove recepte, jih preizkušajmo in skupaj z nasveti dopolnimo v knjigo receptov, prav tako, kot je zdaj pred vami.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenšcina
  • Založnik: Gracer Grafika
  • Zvrst: življenski stil
  • Vezava: špiralna
  • Število strani: 340
  • Dimenzije: 15 × 20 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst zdravje in medicina
Založnik Avrora As
Leto izdaje 2015
ISBN 9789616487917
Število strani 340