Star Wars ROGUE ONE: figura Deathtrooper 50cm
38 €

Zadnji kos!

Plastična figura, narejena po navdihu Star Wars: Rouge One. Death trooper je eliten vojak Imperija, ki je zasenčil znanega Stormtroopera iz priljubljene in popularne sage Star Wars. Figura je visoka približno 50 cm.

Star Wars ROGUE ONE: figura Imperial Stormtrooper 50cm
37 € 34,90 €

Odlična cena

Plastična figura, narejena po navdihu Star Wars: Rouge One. Imperial Stormtrooper so standardni vojaki Imperija. To so najbolje izurjeni vojaki, ki so prišli v imperijske sile. Figura je visoka približno 50 cm.

Star Wars ROGUE ONE: figura K-2SO 50cm
38,20 €

Plastična figura, narejena po navdihu Star Wars: Rouge One. K-2SO je bil najprej droid Imperija, toda odšel je na stran Upornikov in se je zanje pripravljen boriti. Figura je visoka približno 50 cm.

Mattel Jurski svet valilnica - Velociraptor Blue
23,41 € 22,90 €

Zadnji kos!

Doživite čarobni trenutek, ko se mali Velociraptor Blue skotali iz ogromnega jajca. Najprej se v jajcu pojavi majhna razpoka, nato pa se pojavi malo oko in nekaj trenutkov pozneje se razbije vrh jajca, nato se razkrije majhen mladi dinozaver!

Funko POP Disney figurica Winnie the Pooh Eeyore
15,70 € 14,40 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop Winnie the Pooh Eeyore iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP TV The Flash figurica Jay Garrick
15,70 € 14,50 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop The Flash – Jay Garrick iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Rocks KISS Catman figura
15,70 € 14,50 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop KISS Catman iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko Pop so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce teh filmov.

Schleich Marvel: Black Widow (21505)
15,99 € 13,10 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ročno poslikana figura Black Widowdušila le otrok, ampak tudi nekoliko starejše ljubitelje Marvelovih stripov.

Funko POP Marvel Bobble Spider-Man Prowler figura
15,70 € 14,50 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop Spider-Man Prowler iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Schleich Marvel: Falcon (21507)
15,99 € 12,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ročno poslikana figura superjunaka Falcona ne bo navdušila le otrok, ampak tudi nekoliko starejše ljubitelje superherojev.

Funko POP Rocks figurica Prince 2004 Grammys
15,70 € 14,50 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop Prince 2004 Grammys iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Rocks KISS Spaceman figura
15,70 € 14,50 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop KISS Spaceman iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko Pop so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce teh filmov.

TM Toys Peppa Pig - Skrivnostno presenečenje
17,50 € 14,10 €

Zadnji kos!

Odkrijte svet zabave s skrivnostnim presenečenjem Peppa Pig. Razpakirajte barvito, veselo škatlo in razkrijte skrivnostne predale ter skrito presenečenje. V vsaki škatli boste našli figuro v bleščečih oblačilih, klobukih za zabave, darilo, darilno škatlo in nalepke – skupaj vsebuje 6 različnih presenečenj. Kaj najdete?

Funko POP Marvel figurica Bobble Gwenom
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Gwenom iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP EPL Liverpool Roberto Firmino
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Liverpool Roberto Firmino iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Bobble Marvel figurica Thor Ragnarok Thor
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Thor Ragnarok Thor iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Star Wars Bobble E8 figurica TLJ Kylo Ren
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop The Last Jedi – Kylo Ren iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Star Wars Bobble E8 figurica TLJ Chewbacca w/ Porg
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop The Last Jedi – Chewbacca w/ Porg iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Rocks KISS Starchild figura
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop KISS Starchild iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko Pop so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce teh filmov.

Funko POP Disney Levji kralj Simba figura
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Levji kralj – Simba iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Marvel Bobble Spider-Man Miles w/ Cape
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Spider-Man Miles Morales iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Star Wars Bobble E8 figurica TLJ Sad Porg
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop The Last Jedi – Sad Porg iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Football figurica Gianluigi Buffon (PSG)
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Gianluigi Buffon (PSG) iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Star Wars Bobble E8 figurica figurica TLJ Luke Skywalker
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop The Last Jedi – Luke Skywalker iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Star Wars Bobble E8 figurica TLJ Captain Phasma
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop The Last Jedi – Captain Phasma iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Star Wars Bobble E8 figurica TLJ First Order Executioner
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop The Last Jedi – First Order Executioner iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Disney Toy Story 4 Forky
16 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Toy Story: Svet igrač 4 – Forky iz serije priljubljenih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP EPL Chelsea David Luiz figura
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Chelsea David Luiz iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP EPL Chelsea Eden Hazard figura
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Chelsea Eden Hazard iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Football figurica Edinson Cavani (PSG)
15,70 € 14,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Edinson Cavani (PSG) iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Game of Thrones Super size Wun Wun, 15 cm figura
27,50 € 25,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Igre prestolov – Wun Wun 15 cm iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Funko POP figurice so odlično darilo za **vse oboževalce **.

igrača B-Daman škorpion
7,99 € 4,80 €

Igrača škorpijon B-daman izvira iz priljubljene otroške risane serije B-daman, kjer se risani junaki različnih motivov borijo med sabo.

Funko POP Rocks KISS The Demon figura
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop KISS The Demon iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko Pop so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce teh filmov.

Funko POP Bobble Marvel figurica Thor Ragnarok Hela
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Thor Ragnarok Hela iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.