Pralna Higienska Obrazna Maska SHIELD

Pralna Higienska Obrazna Maska SHIELD

Številka: 100022146101
Partnerska prodaja Odlična cena
Maska iz 3 slojev z membrano, na podlagi katere je vodoodbojna. Material maske SHIELD je testiran, maska je primerna tudi za 8 urno nošenje (potrjeno s testom). Maska SHIELD ima opravljena testiranja in pridobljeno mnenje o ustreznosti podjetja, ki deluje na področju varnosti in zdravja pri delu. Celoten opis
7,93 €
4,88 €
-38%

Partnerska zaloga 5+ artikli

14.5. - 15.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100022146101

Predstavitev

Opis higienske obrazne maske SHIELD

✓Maska je testirana

✓Primerna za 8-urno nošenje

✓Navodila za uporabo izdelalo podjetje za varnost in zdravje pri delu

✓Zdrži vsaj 50 ciklov pranja

✓Poročilo o prepustnosti

✓3× priporočilo stroke za SHIELD masko

✓Možnost nakupa na obroke

TESTIRANJE MATERIALA: Na testiranju v laboratoriju ALBA smo primerjali lastnosti 100% bombaža z blagom higienskih mask SHIELD. Material zunanjega sloja, iz katerega so narejene SHIELD maske je za vodne kapljice neprepusten. Iz notranje strani maske se tekočina vpija, vendar zunanja stran higienske maske ostane suha.

TRŽNA ANALIZA SLOVENSKEGA TRGA MASK: Finančna analiza trga, ki jo je opravilo podjetje NAI Significa eno izmed vodilnih podjetij na področju ocenjevanja vrednosti v Sloveniji je pokazala, da je maska SHIELD finančno smiselni nakup, kar potrdijo spodnje tabele.

PRIDOBLJENO MNENJE O USTREZNOSTI: V primerjavi 15-tih mask oz. materialov, ki ga je naročilo podjetje CIVIS (strokovnjaki iz področja varnosti in zdravja pri delu) so rezultati testov vodne in parne prepustnosti pokazali, da je maska SHIELD po nekaterih lastnostih primerljiva ali celo presega lastnosti zaščitne maske certificirane po zahtevah standarda EN 149.

ZAPEČATENA EMBALAŽA S SERIJSKO ŠTEVILKO: Komplet SHIELD mask prejmete v zapečateni embalaži zaprti s pečatnim trakom Label Lock TM, ki zagotavlja maksimalen nivo varnosti. Vsak komplet mask je opremljen s serijsko številko na pečatnem traku. Tako ste lahko prepričani, da embalaže pred vami ni odpiral nihče drug!

Priloga 1: Celotna predstavitev maske SHIELD (KLIK)

Priloga 2: Rezultati testa neprepustnosti (KLIK)

Priloga 3: Neodvisna analiza slovenskega trga mask in izračun finančne smiselnosti nakupa SHIELD maske (KLIK)

Priloga 4: Mnenje o ustreznosti maske SHIELD (KLIK)

Priloga 5: Poročilo primerjalnih meritev (KLIK)

Priloga 6: Poročilo o meritvah prepustnosti (KLIK)

Priloga 7: Sestava materiala maske SHIELD (KLIK)