Lalalu otroška zaščitna obloga za otroke 3 – 8 years (5 pcs), XXS/XS

Lalalu otroška zaščitna obloga za otroke 3 – 8 years (5 pcs), XXS/XS

Številka: 100042877102
Partnerska prodaja
Ne samo odrasli, ampak tudi otroci morajo svoj obraz zaščititi pred virusi in okužbami. Pridobite jim zaščitno odejo za enkratno uporabo znamke Feismasa, ki je izdelana v treh plasteh. Osnovni materiali so netkani materiali in bombaž. Celoten opis
9,99 €
Vključno z DDV
2 €/kos
Partner: LALALU

Partnerska zaloga 5+ artikli

31.7. - 1.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100042877102

Predstavitev

Dimenzije: 116 × 141 × 58 mm

Ne samo odrasli, ampak tudi otroci morajo svoj obraz zaščititi pred virusi in okužbami. Pridobite jim zaščitno odejo za enkratno uporabo znamke Feismasa, ki je izdelana v treh plasteh. Osnovni materiali so netkani materiali in bombaž.

LASTNOSTI IZDELKA

Zaščitne zavese Feismasa zagotavljajo, da bodo otroci zaščiteni pred virusi in drugimi škodljivimi snovmi. Zahvaljujoč netkani tkanini je dihanje popolnoma brez težav, material pa tudi nikakor ne škoduje otrokovemu obrazu.

Proizvajalec je razmišljal tudi o udobju nošenja. Zato je izdelal tančico v posebnem 3D dizajnu, zahvaljujoč kateri se popolnoma prilagodi obrazu. Odlična stvar tega izdelka je, da ni primeren le kot zaščita pred okužbami. Otroška zavesa bo služila tudi kot zaščita pred prahom, plini v zraku ali hlapi iz kemičnih snovi in ​​gorivnih snovi.

PREDNOSTI:

ZAŠČITA OTROKOVEGA OBRAZA PRED VIRUSI IN DRUGIMI onesnaževalci zraka

NETKANO DOZVOLI DIVATI

RAVNITE HVALA 3D PRENOSU OTROKA PRI NJIH