Menforsan antiparazitna pipeta, 2 kosa, 100% naravno

Ocena: 4,2 31 ocen Znamka: Menforsan Naša številka: 996042

Menforsan antiparazitna pipeta, 2 kosa, 100% naravno

Menforsan pipeta proti parazitom za pse, iz popolnoma naravnih sestavin. Je idealna rešitev v boju proti parazitom. V pakiranju sta 2 pipeti. 100% naravno. Celoten opis

8.6
4.2 31

12,99 €
8,60 €
-33%

Naša številka: 996042

Predstavitev

Opis artikla

Krzno psa je predvsem v poletnih mesecih velikokrat izpostavljeno žužkom in parazitom, ki se lahko tam zaredijo. Poleg tega, da so moteči, lahko tudi prenašajo različne bolezni. Z antiparazitno pipeto učinkovito preprečimo ali odstranimo neželene žužke in parazite. Njena sestava iz olja sivke, gerianola in margosa nudi popolno zaščito pred pršicami, bolhami in ostalimi žuželkami. Sestava pipete je povsem naravna, tako da se lahko uporablja tudi pri mladičkih, brejih psicah in psih z alergijami. Pipeto se uporablja lokalno in zagotavlja zanesljivo zaščito pred paraziti do 30 dni. Ob uporabi ni znanih stranskih učinkov.

Uporaba: Odstranite merilno kapalko iz držala. Odlomite zgornji del pipete. Kapalko uporabite neposredno na dlaki psa, brez dodatnega masiranja ali izpiranja. Najbolje je nanesti na predel vratu in ramen. Pipete ne uporabljajte, če ima žival mokro krzno. Dve uri po nanosu sredstva se živali ne sme kopati ali umivati.

Doziranje:

  • do 5 kg: 1 pipeta
  • od 5 do 10 kg: 2 pipeti
  • od 10 do 20 kg: 3 pipete
  • nad 25 kg: 4 pipete

Podrobnosti:

  • Pakiranje: 2 × 1,5 ml

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta Pipeta
Mačka ne
Pes da
Konji ne
Ptiči ne