Rolser Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max MF Logic Rd6, temno siv

Rolser Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max MF Logic Rd6, temno siv

Številka: 100039863656
Partnerska prodaja
Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max MF Rd6 znamke Rolser je vaš najljubši pomočnik, ko je treba iz trgovine prinesti oziroma pripeljati večje količine živil. 6 koles zagotavlja preprosto uporabo tudi pri premagovanju stopnic. Celoten opis
64,76 €
Vključno z DDV
Brezplačna dostava
Partner: 1001 dar

Partnerska zaloga 5+ artikli

21.9. - 22.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100039863656

Predstavitev

Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max MF Rd6 znamke Rolser je vaš najljubši pomočnik, ko je treba iz trgovine prinesti oziroma pripeljati večje količine živil.

Ogrodje je izdelano iz lahkega aluminija. 6 koles zagotavlja preprosto uporabo tudi pri premagovanju stopnic. Podnožje je oblikovano tako, da je torba zaščitena. Kolesa lahko po potrebi odstranite tako, da pritisnete na rdeči gumb. Ponovno jih namestite tako, da držite rdeč gumb pritisnjen in potisnete kolesa na os. Še posebej z odstranjenimi kolesi voziček zavzame zelo malo prostora, ko ga ne potrebujete.

Velika torba ima praktične žepe za denarico, ključe, časopis …: dva žepa v notranjosti in en zunanji žep. S pomočjo ježkov se torba enostavno pritrdi na ogrodje. Torbo očistite z vlažno krpo. 

Prostornina torbe: 43 litrov.

Priporočena obremenitev: do 25 kg

Največja dovoljena obremenitev: 50 kg.

Nekaj nasvetov: težje izdelke položite na dno vozička. Kjer je mogoče, peljite voziček po klančinah, če pa le-teh ni, po stopnicah voziček previdno in počasi vlecite navzgor ali ga spuščajte navzdol. Če dežuje, se prepričajte, da je torba zaprta, da vanjo ne bo prišla voda. Z vozičkom najlažje upravljate, ko je v čimbolj navpičnem položaju.