Rolser Nakupovalni voziček Jet Tweed Joy, moder

Rolser Nakupovalni voziček Jet Tweed Joy, moder

Številka: 100040093679
Partnerska prodaja
Ogrodje vozička je izdelano iz lahkega aluminija, ročaj pa je oblikovan tako, da lahko z vozičkom enostavno rokujete z eno ali obema rokama. Noga vozička se zloži s preprostim potegom, zato voziček zavzame malo prostora, ko ga ne potrebujete. Prostornina torbe: 40 litrov. Celoten opis
35,96 €
Vključno z DDV
Brezplačna dostava
Partner: 1001 dar

Partnerska zaloga 5+ artikli

21.9. - 22.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100040093679

Predstavitev

Nakupovalni voziček Joy kolekcije Tweed blagovne znamke Rolser je vaš najljubši pomočnik, ko je treba iz trgovine prinesti oziroma pripeljati večje količine živil.

Ogrodje vozička je izdelano iz lahkega aluminija, ročaj pa je oblikovan tako, da lahko z vozičkom enostavno rokujete z eno ali obema rokama. Noga vozička se zloži s preprostim potegom, zato voziček zavzame malo prostora, ko ga ne potrebujete. 

Torba ima obliko nahrbtnika in ima zanko za zapiranje. S pomočjo ježkov se torba enostavno pritrdi na ogrodje. Torbo očistite z vlažno krpo.

Prostornina torbe: 40 litrov.

Priporočena obremenitev: do 25 kil.

Največja dovoljena obremenitev: 40 kil.

Torba ima obliko nahrbtnika in ima zanko za zapiranje. S pomočjo ježkov se torba enostavno pritrdi na ogrodje. Torbo očistite z vlažno krpo. 

Nekaj nasvetov: 

– težje izdelke položite na dno vozička,

– kjer je mogoče, peljite voziček po klančinah, če pa le-teh ni, po stopnicah voziček previdno in počasi vlecite navzgor ali ga spuščajte navzdol,

– če dežuje, se prepričajte, da je torba zaprta, da vanjo ne bo prišla voda,

– z vozičkom najlažje upravljate, ko je v čimbolj navpičnem položaju.