Warner Bros igra Middle Earth: Shadow of War (Xbox One)
19,99 €

Zadnji kos!

V Middle-earth: Shadow of War, igralci ustvarjajo nov obroč moči in se spopadajo s smrtonosnimi sovražniki, vključno s Sauronom in njegovim Nazgulom, v monumentalni bitki za Middle-earth. Igra je namenjena igranju na konzoli Xbox One.

Ubisoft igra Watch Dogs 2 Deluxe Edition (Xbox One)
29,99 € 28,06 €

Združite se z ekipo hackerjev DedSec ter izpostavite skrite nevarnosti ct0S 2.0 sistema, kateri se v rokah skorumpiranih družb uporablja za spremljanje in manipuliranje državljanov. Watch Dogs 2 Deluxe Edition je igra namenjena igranju na konzoli Xbox One.

Sega Sonic Mania Plus (Xbox One)
24,99 € 21 €

Sonic Mania je akcijska 2D igra. Vključuje 12 stopenj igranja, med njimi je 8 preoblikovanih faz iz preteklih iger.

Namco Bandai Games Dragon Ball FighterZ (Xbox One)
39,99 € 35,90 €

Dragon Ball FighterZ je igra na temo priljubljene serije Dragon Ball. Sledi preverjenemu receptu neskončno trajajočih, spektakularnih borb, ki vas bodo prikovale na rob sedeža.

Ubisoft igra Watch Dogs 2 Standard Edition (Xbox One)
19,99 €

Združite se z ekipo hackerjev DedSec ter izpostavite skrite nevarnosti ct0S 2.0 sistema, kateri se v rokah skorumpiranih družb uporablja za spremljanje in manipuliranje državljanov. Watch Dogs 2 Standard Edition je igra namenjena igranju na konzoli Xbox One.

2K games Mafia 3 (Xbox ONE)
69,99 € 28,06 €

Grajenje kriminalnega imperija zahteva moč in puške. Kot novi šef v mestu boste s pomočjo tvoje družine poteptali vaše nasprotnike in zavzeli mesto.

Take 2 Grand Theft Auto V Premium Edition igra, Xbox One
29,99 €

Novo

GTA 5 Premium Edition je posodobljena različica izdelka – Grand Theft Auto V, ki bo na voljo samo za Xbox One in PlayStation 4 platforme. Vsebuje vse dosedanje popravke in dodatke. GTA5 brezšivno spaja zgodbo in igranje na povsem nov način, kot igralec boste namreč skakali v življenja treh junakov igre in tako doživeli vse tri plati prepletajoče se zgodbe. Čaka pa vas tudi največji, najbolj razgiban ter raznolik svet kadarkoli ustvarjen v igrah.

Mad Dog Games igra World War Z (Xbox One)
39,99 € 35,90 €

Postavite se po robu peklenskemu virusu, ki ljudi spreminja v horde zombijev in rešite človeštvo. Igra World War Z je primerna za igralno konzolo Xbox One.