Warner Bros LEGO Star Wars: The Skywalker Saga igra (Xbox One)

Warner Bros LEGO Star Wars: The Skywalker Saga igra (Xbox One)

Številka: 8853214
Igrajte skozi vseh devet filmov sage Vojne zvezd v popolnoma novi video igrici LEGO, ki ni podobna nobeni drugi. Doživite zabavne pustolovščine, muhast humor in svobodo, da se popolnoma potopite v galaksijo LEGO Star Wars. Celoten opis
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00 do 12.00 in od 12.30 do 16.00 na telefonski številki 045811605
Dostava Mimovrste
59,99 €
Vključno z DDV

Pri dobavitelju

30.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
1.6. predvidena dostava na dom
 
Številka: 8853214

Predstavitev

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Galaksija je vaša v LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. V tej popolnoma novi igri bodo igralci doživeli nepozabne trenutke in neprekinjeno dogajanje iz vseh devetih filmov o sagi o Skywalkerju, ki so bili na novo zasnovani z značilnim LEGO humorjem. Igra bo igralce potopila v obsežno sago s svobodo nadzora nad stotinami likov, ladij in vozil, da bi ustvarili svoje edinstveno potovanje po galaksiji.

SlikaNaziv

SlikaNaziv

Neskončna zabava

Želite igrati kot Jedi? Sith? Upornik, lovec na glave ali droid? LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vsebuje na stotine igralnih likov iz cele galaksije. Ne glede na to, ali ste na kopnem ali v vesolju, lahko upravljate z različnimi vozili. Skočite na svetlobno hitrost v Millennium Falconu, letite s T-47 Airspeederjem in se borite z lovci TIE v Resistance X-wings… to je najbolša LEGO Star Wars izkušnja.

Glavne značilnosti

  • Raziščite sago v poljubnem vrstnem redu – igralci se lahko potopijo v sago o Skywalkerju in takoj dostopajo do katerega koli od devetih filmov sage v poljubnem vrstnem redu. Lahko usmerjajo, kam iti in kako igrati.
  • Laugh Out Loud LEGO Humor – Vsi nepozabni trenutki iz celotne sage so bili ponovljeni v novem, zabavnem, smešnem LEGO humorju.
  • Igrajte kot ikonični junaki in zlikovci – Igrajte se na stotine likov iz cele galaksije in vseh obdobij sage. Igralci lahko igrajo kot Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 in legija drugih junakov ali pa se obrnejo na temno stran kot Darth Vader, cesar Palpatine, Kylo Ren in še več.
  • Odkrijte legendarne kraje – Igralci lahko obiščejo legendarne kraje od svojih najljubših filmov iz Vojne zvezd, kot je puščava Geonosis, do močvirja Dagobah in snežišč baze Starkiller. Nato lahko potujejo skozi vesolje in kadar koli znova obiščejo kateri koli planet. Obsežna središča, ki temeljijo na nepozabnih nastavitvah iz filmov, ponujajo zabavne naloge in še več za raziskovanje.
  • Zmogljive izkušnje igralcev – Igralci lahko igrajo na svetli ali temni strani sile, obvladajo boj in prevzamejo nadzor nad ladjami in vozili za spodbujanje pustolovščin po vsej galaksiji.
  • Vedno družini prijazno – to je domiselna in smešna igralna izkušnja LEGO, primerna za otroke vseh starosti. Je dostopna vstopna točka v galaksijo Vojne zvezd, ki jo mlajše občinstvo zlahka pobere in igra, medtem ko je še dovolj globoka, da lahko vsakdo uživa.

Lastnosti

Platforma Xbox One
Zvrst akcijska, pustolovska
Priporočena starost 7+