Ubisoft Assassin's Creed Valhalla - Drakkar Special Day 1 Edition igra (Xbox One)

Ubisoft Assassin's Creed Valhalla - Drakkar Special Day 1 Edition igra (Xbox One)

Številka: 2489000
Akcijski RPG ustvarjalca videoiger Ubisoft. V vlogi vikinga Eivor iz Norveške vodite svoj klan skozi razburljive vojne in popotovanje preko Severnega morja v bogate dežele porušenih kraljestev Anglije. Celoten opis
69,99 €
Vključno z DDV
68,60 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

11.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
13.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2489000

Predstavitev

Assassin's Creed Valhalla – Drakkar Special Day 1 Edition

Igra se odvija v devetem stoletju našega štetja. Viking Eivor iz Norveške, vodi svoj klan Norsemenov preko ledenega Severnega morja v bogate dežele porušenih kraljestev Anglije. Njihov cilj je vzpostaviti nov stalni dom, ne glede na stroške.

V igri Assassin's Creed Valhalla ste vi Eivor, bojeviti vikiški bojevnik izdelan iz zgodb o bitkah in slavi. Raziščite skrivnostni in čudoviti odprti svet, postavljen na brutalno ozadje angleškega temnega veka. Ustrašite svoje sovražnike, zgradite svoja naselja in gradite svojo politično moč v prizadevanju, da si prisvojite mesto med bogovi v Valhalli.

Dvojno zmogljivo orožje, kot so sekire, meči in celo ščiti, za podoživitev neusmiljenih bojnih slogov vikinških bojevnikov. Brutalno premagajte svoje sovražnike v dvoboju ali v skrivnostnih napadih. Izzivajte se z najrazličnejšo zbirko smrtonosnih sovražnikov, kdajkoli predstavljenih v igri Assassin's Creed. Možna je tudi graditev in nadgradnja stavb, kot so vojašnice, kovačije, saloni za tatoo in še več. V svojem klanu lahko zaposlite nove člane za opravljanje dela.

Vojne bodo divjale. Kraljevine bodo padle. To je doba Vikingov.

Drakkar Special Day 1 Edition vsebuje digitalne dodatke obstoječi igri kot je preobleka za vaš lik Raven, mogočno in veličastno ladjo Longship in nabor pripomočkov za izboljšanje orožja.

Assassin's Creed Valhalla uporablja tehnologijo Smart Delivery – igro kupite le enkrat in jo igrajte na Xbox One ali Xbox Series X, ko bo na voljo konzola in različica igre Assassin's Creed Valhalla.

Vsebina

Tehnične podrobnosti

Platforma Xbox One
Zvrst igre RPG, akcijska
Razvijalec Ubisoft
Starost od 18. leta dalje