Paradox Interactive Cities: Skylines - Parklife Edition igra, Xbox One

Znamka: Paradox Interactive Naša številka: 1432246

Paradox Interactive Cities: Skylines - Parklife Edition igra, Xbox One

Simulacija gradnje mest Cities: Skylines je dobila še boljšo razširitev Parklife, ki je zaobjeta v tem enotnem paketu. Videoigra za konzolo Xbox One. Celoten opis

39.99

39,99 €

Naša številka: 1432246

Predstavitev

Opis artikla

Cities: Skylines – Parklife Edition – Xbox One

Simulacije gradnje mest so vedno v modi in Cities: Skylines sodi med najboljše. Čeprav mogoče še nisi nikdar igral/a nobene tovrstne igre, je vse nadvse intuitivno. Na tla zarišeš cone in že se začno dvigati stavbe, ki jih je treba oskrbeti z vodo in elektriko. Sledi razporejanje šol in reševalnih postaj ter avtobusnih in železniških prog, pa določanje davkov, opazovanje kazalnikov onesnaženja in kriminala, skrb za vodo in tako dalje in tako naprej.

Težave so seveda z vsem, predvsem z zadovoljstvom ljudi, a z dobrim načrtovanjem in sprotnim posredovanjem se da rešiti vse ter ustvariti cvetočo metropolo, ki kmalu dobi futuristične elemente.

Cities: Skylines – Parklife Edition
V tem paketu dobite še najnovejšo odlično razširitev Parklife, ki poživi vaša mesta. Lahko urejate parke, ki niso več le enote, ki jih nekam postavite, temveč so dejansko mestne četrti v malem. Vanje je mogoče postaviti živalske vrtove, zabaviščne parke in celo nacionalne parke, jih prepresti s turističnimi potmi. Parki zapolnijo vrzeli med stavbami in koristijo turizmu ter ozračju.

Cities: Skylines - Parklife Edition

Tehnične podrobnosti

Platforma Xbox One
Priporočena starost od 3. leta naprej
Zvrst Simulacija
Cities: Skylines – Parklife Edition

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta konzole XBOX One
Zvrst igre Simulatorji
Priporočena starost od 3. leta
Igralne figure ne