de Buyer železni vok Mineral B, 24 cm

de Buyer železni vok Mineral B, 24 cm

Številka: 1359593
Vrhunski vok francoskega proizvajalca in kvalitete je odličen za pripravo jedi z manj dodane maščobe. Vok je narejen iz kvalitetnega Mineral B železa, prevlečenega s čebeljim voskom, ki tvori zaščitni sloj in preprečuje oksidacijo. Celoten opis
43,49 €
Vključno z DDV
19,45 €
-55%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

28.6. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
30.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1359593

Predstavitev

De Buyer železni vok Mineral B, 24 cm

Odličen vok, s katerim boste lahko pripravili zdrave obroke, saj je zasnovan, tako da vam ni treba dodajati maščobe. Njegov ročaj je ergonomično oblikovan, narejen iz beljenega železa in ukrivljen, tako da je kar najprijetnejši za rokovanje. Narejen je iz kakovostnega Mineral B železa, prevlečenega s čebeljim voskom, ki tvori zaščitni sloj in preprečuje oksidacijo. Vok se hitro segreje in zagotavlja enakomerne difuzijo toplote. Njegovo ravno dno ima majhen premer, a je vok vseeno zelo stabilen. Primeren je za vse vrste štedilnika, od plinskega, električnega, do indukcijske plošče.

Pred uporabo: Pred uporabo je svetovano, da ga primerno pomijete. To storite, tako da ga najprej hitro sperete s toplo vodo in ga posušite, ob tem ne uporabljajte nobenih čistilnih sredstev. Po tem ga premažete s sončničnim oljem. Več v spodnjem videu.

Železni vok Mineral B

Tehnične podrobnosti

Premer 24 cm

Garancija: 2 leti


Prvo čiščenje posode