TimeLife držalo za toaletni papir, 60x13,5 cm
6,12 € 2,60 €

Prosto držalo za toaletni papir od znamke TimeLife najde svoje mesto v vseh toaletnih prostorih. Njegova zasnova je minimalistična in nevtralna, izdelan je iz nerjavečega jekla. Meri 60 cm.

TimeLife držalo za toaletni papir, 61x14x17,7 cm, nerjaveče jeklo
12 € 11,49 €

Elegantno držalo za toaletni papir iz blagovne znamke Timelife bo praktičen dodatek za vaš WC. Prostostoječi nosilec je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in zaradi svoje težke podlage ohranja dobro stabilnost. Kakovost izdelave zagotavlja dolgo življenjsko dobo in visok sijaj.

TimeLife WC ščetka, cilindrična, nerjaveče jeklo
12,66 € 9,42 €

Vsak toaletni prostor mora biti opremljen s ščetko za čiščenje školjke. Ta WC ščetka je izdelana iz nerjavečega jekla, ki se prilega v vsako notranjost kopalnice. je preprosta, nevtralna, klasična in elegantna.

Kela WC ščetka Alor, nerjaveče jeklo 18/10
44,91 €

Preprosta toaletna ščetka Alor iz nerjavečega jekla 18/10, proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Izdelana je iz visoko poliranega nerjavečega jekla in dopolnjena z notranjo plastično skodelico. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

Kela WC ščetka Miguel, nerjaveče jeklo, mat
31,38 €

Preprosta toaletna ščetka MIGUEL iz nerjavečega jekla, proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Ščetka je izdelana iz nerjavečega jekla in jo dopolnjuje elegantna skodelica. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

Kela koš za kopalnico Sten 56, temno siv
23,13 €

Eleganten kozmetični koš Sten 5 l v temni sivi barvi, od znamke Kela, ki bo ustrezal v vsako kopalnico. Izdelan je iz nerjavečega jela, kovine v mat zaključku. Poleg tega je enostaven za upravljanje skupaj s praktičnim ročajem za nošenje in odstranljivo notranjo posodo. Odličen pripomoček.

TimeLife WC ščetka, nerjaveče jeklo, 39 cm
11,68 € 9,88 €

WC ščetka iz nerjavečega jekla znamke Timelife je praktičen dodatek za vsak WC. Ščetka vas očara s svojim elegantnim videzom, za katerega je zaslužno stojalo iz nerjavečega jekla. Velikost ščetke je 39 cm, poleg dizajna navdušuje tudi s kakovostno izdelavo, ki je jamstvo za dolgo življenjsko dobo.

Kela WC ščetka Leo, nerjaveče jeklo, mat
12 € 11,83 €

Preprosta toaletna ščetka LEO iz nerjavečega jekla, proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Izdelana je iz visoko poliranega nerjavečega jekla in dopolnjena z notranjo plastično skodelico. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

TimeLife WC ščetka, okrogla, nerjaveče jeklo
12,66 € 9,42 €

Vsak toaletni prostor mora biti opremljen s ščetko za čiščenje školjke. Ta WC ščetka je izdelana iz nerjavečega jekla, ki se prilega v vsako notranjost kopalnice. je preprosta, nevtralna, klasična in elegantna.