Kela WC ščetka Lenora, porcelan siva
32,52 €

KELA WC porcelan ščetka LENORA je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Višina WC ščetke je 35,5 cm, njen premer pa 10 cm.

Kleine Wolke SAHARA WC ščetka
18,15 € 17,54 €

Kopalniška wc ščetka Kleine-Wolke SAHARA v naravni zasnovi in dimenzijah 12 × 36,5 cm je izdelan iz gline, katera je enostavna za čiščenje.

Kleine Wolke Cubic WC ščetka, bela
23,04 € 21,34 €

WC ščetka v dimenzijah 10,8 × 38 cm je izdelan iz gline (stojalo) in plastike. WC ščetka Kleine-Wolke Cubic v beli barvi je enostavna za čiščenje.

Kleine Wolke Noblesse WC ščetka, bela/srebrn
36,50 € 28,90 €

Kleine Wolke Noblesse WC ščetka bela/srebrn, zahvaljujoč svojemu modernemu dizajnu ne bo le praktičen pomočnik vsakega gospodinjstva, ampak tudi lep dodatek. Kakovostna oblika porcelana zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Podstavek za WC ščetko se lahko opere v pomivalnem stroju.

Kleine Wolke Monroe WC komplet, bel
42,40 € 33,50 €

Kleine Wolke Monroe WC komplet bo zahvaljujoč svojemu modernemu dizajnu v beli barvi, ne bo le praktična pomoč v vsakem gospodinjstvu, ampak tudi lepa dodatna oprema. Kakovostna oblika porcelana zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Podstavek za WC ščetko se lahko opere v pomivalnem stroju.