Fackelmann držalo za toaletni papir Taris
18,65 € 14,37 €

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer držalo za toaletni papir, ki spada v serijo dodatne opreme imenovano Taris.

Kela WC ščetka Miguel, nerjaveče jeklo, mat
31,93 €

Preprosta toaletna ščetka MIGUEL iz nerjavečega jekla, proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Ščetka je izdelana iz nerjavečega jekla in jo dopolnjuje elegantna skodelica. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

Meliconi ščetka za WC, nerjaveče jeklo
15,42 € 13,81 €

Moderna in elegantna zasnova WC ščetke s stojalom se bo odlično podala v vsako stranišče. Ščetka značke Meliconi ima ročaj iz nerjavečega jekla in je postavljena v stojalo iz nerjavečega jekla.

Kela WC ščetka Muna, nerjaveče jeklo
33,06 €

KELA WC ščetka Muna, iz plastike in nerjavečega jekla, je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Višina WC ščetke je 37 cm, njen premer pa 9,5 cm.

Kela WC ščetka Alor, nerjaveče jeklo 18/10
45,69 €

Preprosta toaletna ščetka Alor iz nerjavečega jekla 18/10, proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Izdelana je iz visoko poliranega nerjavečega jekla in dopolnjena z notranjo plastično skodelico. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

Kela WC ščetka Leo, nerjaveče jeklo, mat
12,04 €

Preprosta toaletna ščetka LEO iz nerjavečega jekla, proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Izdelana je iz visoko poliranega nerjavečega jekla in dopolnjena z notranjo plastično skodelico. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

TimeLife WC ščetka, nerjaveče jeklo, 39 cm
11,68 € 10,04 €

WC ščetka iz nerjavečega jekla znamke Timelife je praktičen dodatek za vsak WC. Ščetka vas očara s svojim elegantnim videzom, za katerega je zaslužno stojalo iz nerjavečega jekla. Velikost ščetke je 39 cm, poleg dizajna navdušuje tudi s kakovostno izdelavo, ki je jamstvo za dolgo življenjsko dobo.