Vzorci in posnetki

Jean Paul Gaultier Le Male - EDT 1 ml - vzorec
1x

Jean Paul Gaultier Le Male - EDT

0,80 €

Jean Paul Gaultier je za steklenico dišave uporabil simbol mornarske majice. Le Male je vonj po vzhodu. V prvi fazi boste začutili bergamotko, kardamom, sivko, v srcu so skriti cvetovi pomaranče v kombinaciji s kumino, v zadnji fazi vas bodo očarale eksotični les, fižol Tonka in vanilija.

Partner: Vivantis
Mont Blanc Legend - EDT 1 ml - vzorec

Mont Blanc Legend - EDT

1,20 €

Dišavo Legend blagovne znamke Mont Blanc je navdihnil časten in samozavesten človek, ki je pogumen, strasten in zna biti sam s seboj.  To je nežna in izjemna dišava, vendar zelo moška in elegantna. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2011.

Partner: Vivantis
Bottega Veneta Bottega Veneta - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Bottega Veneta - EDP

3,30 €

Bottega Veneta je ženska cvetlična dišava, ki zajema čutnost usnjenih izdelkov. Dišava vzbuja spomine na Benetke; stekleničko je navdihnilo beneško steklo in predstavlja povezanost nežnosti, zaobljenih in močnih oblik. Dišava je kombinacija roza popra, bergamotke, jasmina, pačulija in lišajevca.

Partner: Vivantis
Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP 0,7 ml - vzorec

Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP

1,70 €

Predstavlja moško dišavo, ki jo je Givenchy imenoval Gentlemen Only Absolute. Ta pikantno-lesnata dišava se odpira z bergamotnimi toni, nato žafranom, muškatnim oreščkom in cimetom v središču dišave, razvije pa se mešanica vanilje in sandalovine. .

Partner: Vivantis
Dior Sauvage - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Dior Sauvage - EDP

4,30 €

Dior Sauvage je eksplozija čarobnih tonov! Dišava navdihuje modro nebo, odprte prostore in vroči puščavski zrak. Sestava dišave je narejena iz večinoma naravnih sestavin. Odpirajo jo toni bergamotke, potem pa se prelije v kombinacijo levandule, sečuanskega popra in muškatnega oreščka.

Partner: Vivantis
-15%
Jo Malone Amber & Lavender - EDC (brez škatlice) 1 ml - vzorec

Jo Malone Amber & Lavender - EDC (brez škatlice)

2 €
1,70 €

Amber & Lavender je orientalno-fougrova dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 1995. Glavo dišave tvorijo sivka, meta in bergamotka. Srce je sestavljeno iz vanilije, cimeta in klinčkov. V osnovi zazvenita ambra in pačuli.

Partner: Vivantis
Azzaro Wanted - EDT 1,2 ml - vzorec z razpršilom

Azzaro Wanted - EDT

1,70 €

Leta 2016 je Azzaro ustvaril moško dišavo z imenom Wanted. Ta šunka je odprta z limono, ingverjem, sivko in meto. Cveti v geraniju, zelenem jabolku, brinu in kardamonu. Zapre se z vetiverjem, tonovim fižolom in aberwoodom. Nos te dišave je Fabricio Pellegrin. .

Partner: Vivantis
-33%
Hollister Festival Vibes For Him - EDT 1 ml - vzorec

Hollister Festival Vibes For Him - EDT

1,20 €
0,80 €

Vibes For Him je dišavna aromatična dišava za moške. Glavo sestavljajo ananas, brezovi listi in morski akordi. Srce sestavljajo lovorjev list, zeleni in gozdni toni ter ingver. Podstavek bo razvil kombinacijo hrastovega mahu, fižola tonke in sive ambergrisa. Začelo se je leta 2018. .

Partner: Vivantis