Vzorci in posnetki

Dior Fahrenheit - EDT 2 ml - vzorec s razpršilom

Dior Fahrenheit - EDT

4 €
3,90 €

Dišava za človeka, ki je odkril svojo notranjo harmonijo, svojo resnico, ki odpira vrata sveta, obogatenega z lastnimi čustvi in močjo duha. Dišava, polna paradoksov – vroča, a hkrati ledena, krhka, a hkrati močna, moška in nežna hkrati.

Partner: Vivantis
Burberry Body - miniaturna EDT 4,5 ml

Burberry Body - miniaturna EDT

6,30 €
6,20 €

Burberry lansira na trg dišavo v obliki toaletne vode. Ta dišava je žametna, elegantna, topla in senzualna – prilagojena ženski. Obraz linije je Rosie Huntington-Whiteley, dišavo pa je ustvaril Michel Almairac. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2011.

Partner: Vivantis
-50%
Jimmy Choo Man - EDT 1 ml - vzorec

Jimmy Choo Man - EDT

1,60 €
0,80 €

Slavna, oblikovalska hiša za čevlje blagovne znamke Jimmy Choo prihaja na trg z novo dišavo, „Man“. Ta dišava je za moške z izbranim okusom za stil, za moške, ki so prefinjeni in izžarevajo zaupanje. Obraz dišave je postal znan igralec Kit Harington, ki uteleša pravo podobo dišave „Man“.

Partner: Vivantis
Burberry Body Tender - mini steklenička EDT 4,5 ml

Burberry Body Tender - mini steklenička EDT

7,50 €

Blagovna znamka Burberry je leta 2013 predstavil žensko dišavo Body Tender. Ta privlačna-sadna dišava je namenjena vsem ženskam, ki imajo radi luksuzne in izjemne dišave. Igrivo združuje sestavine, ki so lesne in sadne. Ta toaletna voda vas bo navdušila in vas ne bo spustila!.

Partner: Vivantis
Armaf Club De Nuit Intense - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Armaf Club De Nuit Intense - EDP

3,20 €
2,90 €

Club De Nuit Intense iz kolekcije Club De Nuit je ciprovo-cvetlični vonj za ženske. Odpira se s kombinacijo vrtnice, žafrana in geranije. Nato se zlije v začimbno srce, ki ga dopolnjujejo občutljivi odtenki vijolice. Kompozicijo zaključi sladko lesna osnova, ki jo poudarijo topla ambra in pačuli.

Partner: Vivantis
Jean Paul Gaultier Scandal - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Jean Paul Gaultier Scandal - EDP

3,30 €

Vonj škandala Jeana Paula Gaultierja je pametno cvetličen. Razigrano združuje rdečo pomarančo in mandarino na začetku, nato razvije aromo medu skupaj z gardenijo, jasminom, pomarančnim cvetom in breskevjo. Končno boste začutili pačuli, čebelji vosek, karamelo in sladko sladico.

Partner: Vivantis
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui - EDP

2,50 €

Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui je sadna dišava za moške z bogato sestavo. Glavo svežega sadja dopolnjujejo akordi črnega popra, v čisto cvetličnem srcu boste začutili šmarnico, frezijo in jasmin. Kompozicijo zaprejo usnje, hrastov mah, cedra, pačuli, siva ambergris in beli mošus. .

Partner: Vivantis
Creed Aventus - EDP 2,5 ml - vzorec z razpršilom

Creed Aventus - EDP

7,90 €

Znamka Aventus Creed je sadnega vonja, namenjenega moškim. Glavo sestavljajo bergamot, črni ribez, ananas in jabolko. Srce sestavljajo vrtnica, pačuli, breza in maroški jasmin. V osnovi prevladujejo mošus, hrastov mah, vanilija in siva ambergris. Začela se je leta 2010.

Partner: Vivantis
Creed Aventus For Her - EDP 2,5 ml - vzorec z razpršilom

Creed Aventus For Her - EDP

6,70 €

Ta hrepenenje-sadna dišava znamke Creed je dobila ime Aventus For Her. Ustanovljen je bil leta 2016 in je namenjen vsem izjemnim ženskam, ki imajo radi izjemne dišave. Združuje sadje, začimbe in rože.

Partner: Vivantis
Mancera Wind Wood - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Mancera Wind Wood - EDP

3,20 €
2,90 €

Wind Wood by Mancera je usnjen vonj, namenjen moškim. Glavo sestavljajo mandarina, roza poper in zeleni toni. Vijolično in pačuli boste čutili v svojem srcu. V osnovi prevladujejo vetiver, cedra, hrastov mah, ambergris, usnje in beli mošus. Nos te dišave je Pierre Montale. Začelo se je leta 2014.

Partner: Vivantis
Michael Kors Sexy Ruby Eau de Parfum - EDP 1 ml - vzorec

Michael Kors Sexy Ruby Eau de Parfum - EDP

1,70 €

Leta 2017 je Michael Kors predstavil seksi-sadno dišavo za ženske, imenovano Sexy Ruby Eau de Parfum. Sadna glava je sestavljena iz malin in marelic, cvetno srce je sestavljeno iz cvetnih listov vrtnice in jasmina. V bistvu boste čutili les kašmirja. .

Partner: Vivantis
Montale Paris Wild Aoud - EDP 2 ml - vzorec z razpršilom

Montale Paris Wild Aoud - EDP

2,90 €

Wild Aoud je nepogrešljiva lesna dišava, namenjena tako ženskam kot moškim. Združuje geranij, pelin, bergamot, agarwood (oud), tikov les s pačulijem, tobakom in jantarjem. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2009. .

Partner: Vivantis