Vzorci in posnetki

Jean Paul Gaultier Le Male - EDT 1 ml - vzorec
1x

Jean Paul Gaultier Le Male - EDT

0,80 €

Jean Paul Gaultier je za steklenico dišave uporabil simbol mornarske majice. Le Male je vonj po vzhodu. V prvi fazi boste začutili bergamotko, kardamom, sivko, v srcu so skriti cvetovi pomaranče v kombinaciji s kumino, v zadnji fazi vas bodo očarale eksotični les, fižol Tonka in vanilija.

Partner: Vivantis
Cerruti 1881 Women - EDT 1 ml - vzorec
2x

Cerruti 1881 Women - EDT

1,20 €

Cvetlično-lesni vonj na osnovi sandalovine in cedrovine. Zasnovan je posebej za sodobne emancipirane ženske, ki imajo radi posebne vonjave, eleganco in se ne bojijo biti izvirne. Je toplejšega vonja, zato je še posebej primeren za jesen in zimo.

Partner: Vivantis
Cacharel Noa - EDT 1 ml - vzorec
1x

Cacharel Noa - EDT

1,20 €
1,10 €

Vonj ljubezni in upanja. Čudež, odkrivanje vse intenzivnosti in bogastva z dišavo, ki je kot nektar, pridobljen iz samega srca Noeve dišave. Eliksir, bogat in čuten, bleščeč in eleganten. Noa je kot cvet, ki se razvija in razdaja svoj nektar.

Partner: Vivantis
Hermès Terre D´ Hermes - EDT 2 ml - vzorec z razpršilom
1x

Hermès Terre D´ Hermes - EDT

2,10 €

Terre D´ Hermès je orientalsko-lesna dišava za moškega, ki zna odkriti nenavadnost običajnih stvari. Moški, ki nosi to dišavo, je v vsakem trenutku čutljiv, edinstven in se mu ne da upreti. Preprosta sestava vonja po grenivki, popru, vetiveru in cedrovini potrjuje, da je lepota v preprostosti.

Partner: Vivantis
Escentric Molecules Escentric 01 - EDT 1 ml - vzorec

Escentric Molecules Escentric 01 - EDT

1,70 €

Escentric 01 toaletna voda znamke Escentric Molecules je dišava za moške in ženske v obliki Escentric Molecules . Mojstrsko združuje iris, limono, roza poper in Iso E Super. Izdana je bila leta 2006. Nos te dišave je Geza Schoen. .

Partner: Vivantis
Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP 0,7 ml - vzorec

Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP

1,70 €

Predstavlja moško dišavo, ki jo je Givenchy imenoval Gentlemen Only Absolute. Ta pikantno-lesnata dišava se odpira z bergamotnimi toni, nato žafranom, muškatnim oreščkom in cimetom v središču dišave, razvije pa se mešanica vanilje in sandalovine. .

Partner: Vivantis
Givenchy Gentlemen Only - EDT 1 ml - vzorec
1x

Givenchy Gentlemen Only - EDT

1,70 €

Dišava Gentlemen Only podjetja Givenchy je lesno-orientalska dišava za moške, ki na začetku skriva brezove liste, muškatni orešček, roza poper in mandarino. V srcu je vetiver, pačuli in cedrovina, na koncu pa aromo utrdita kadilo in mošus. Trgu je bila predstavljena leta 2013.

Partner: Vivantis
Tom Ford Tom Ford For Men - EDT 1 ml - vzorec

Tom Ford For Men - EDT

2,10 €

Tom Ford For Men je cvetlično-lesna dišava za moške, ki jo je ustvaril Yves Cassar. Dišava se odpre z notami vijolice, bergamotke, bazilike, limoninega olja, ingverja in mandarine. V srcu prevladuje aroma tobaka, popra in pomarančnega cveta.

Partner: Vivantis
Hermès Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver - EDP 2 ml - vzorec z razpršilom
1x

Hermès Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver - EDP

2,10 €

Terre D ´ Hermes Eau Intense Vetiver je lesno-aromatična dišava za moške. Sveža glava je sestavljena iz limone, grenivke in bergamota. V srcu boste začutili geranijo in izrazite poperne tone. Sestavo zaprejo vetiver, jantarjev les, pačuli in prava smolna kadila (olibanum). Začelo se je leta 2018. .

Partner: Vivantis
Givenchy Dahlia Divin - EDP 1 ml - vzorec z razpršilom

Givenchy Dahlia Divin - EDP

1,70 €

Dahlia Divin Perfume by Givenchy je orientalsko-cvetna dišava za dekleta in ženske. Uvodna beseda je mirabelle – nato beli cvetovi in jasmin sambac v središču dišave, na koncu pa se ta mešanica konča s pačulijem, vetiverjem in sandalovino. Začelo se je leta 2014. .

Partner: Vivantis
Trussardi Donna 2011 - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Trussardi Donna 2011 - EDP

2,10 €

Donna 2011 blagovne znamke Trussardi, cvetlično-sadna dišava za dame in dekleta, ki imajo radi sveže dišave. Na začetku arome najdemo limono, yuzu, sadne tone, v srcu se skrivajo jasmin, cvet pomaranče in lotos. V osnovi najdemo vanilijo, cedrovino, pačuli in sandalovino.

Partner: Vivantis