Vzorci in posnetki

Kenzo Jungle L´Élephant - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
4x

Kenzo Jungle L´Élephant - EDP

3,30 €

Ženska, ki si jo predstavljamo za boljši svet: nebrzdana, neodvisna, moderna, obogatena s stiki z drugimi narodi in kulturami. Kenzo se je odločil, da bo tej ženski dal čar novega parfuma – presenetljiv in eksploziven, ki ga je poimenoval Kenzo Jungle L´Elephant.

Partner: Vivantis
Thierry Mugler Womanity - EDP (z možnostjo polnjenja) 1 ml - vzorec
2x

Thierry Mugler Womanity - EDP (z možnostjo polnjenja)

1,70 €

Thierry Mugler predstavlja z dišavo Womanity svež pogled na današnjo žensko. Osredotoča se na ustvarjalno moč, ki jo utelešajo ženske. So del žive „mreže“, novega človeštva, ki združuje raznolikost in energijo žensk. To nevidno vez, to energijo in moč, ki združuje vse ženske, je poimenoval Womanity.

Partner: Vivantis
Tom Ford Black Orchid - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
5x

Tom Ford Black Orchid - EDP

5 €

Black Orchid je ženska cvetlična dišava Tom Ford ki je bila ustvarjena leta 2006. Na začetku združuje limono, bergamotko, gomolj, črni ribez, mandarino, ylang-ylang, jasmin in gardenijo. Srcu pripadajo cvetlično-sadni toni, osnovi pa kadilo, amba, pačuli, vetiver, sandalovina, vanilija in čokolada.

Partner: Vivantis
Mancera Roses Vanille - EDP 2 ml - vzorec z razpršilom
1x

Mancera Roses Vanille - EDP

2,10 €

Ženska dišava Mancera Roses Vanille izžareva lepoto in razkošje. Sveža kompozicija je obogatena z orientalskimi toni, ki dajejo sestavi razkošen pridih. Glava je sestavljena iz limonskih in vodnih tonov, srce je sestavljeno iz vrtnice in sladkorja.

Partner: Vivantis
Mancera Aoud Café - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Mancera Aoud Café - EDP

2,90 €

Mancera Aoud Café je orientalsko-vanilijeva dišava za moške in ženske. Glavo sestavljajo breskev, črni ribez in bergamot. Srce je sestavljeno iz ambergrisa, kave in cvetnih tonov. V osnovi se bodo sladki in lesnati toni odkrivali skupaj z belim mošusom. Dišava se je začela leta 2013.

Partner: Vivantis
Al Haramain Junoon Rose - EDP 1 ml - vzorec

Al Haramain Junoon Rose - EDP

1,50 €

Junoon Rose zbirke Joon je orientalski cvetlični vonj za ženske. Glava vsebuje svežo bergamotko, ylang-ylang cvetove in češnjeve cvetove. V srcu se prepletajo toni pudra, vrtnica, Heliotrop (posončnica) in italijanski liker amaretto. Sestavo zaključujejo topla ambra, Tonka fižol in semiš.

Partner: Vivantis
Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP 2,0 ml - vzorec z razpršilom

Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP

2,90 €

Sweet Oriental Dream je orientálně-vanilková vůně pro ženy i muže. Obsahuje pouhé čtyři složky, a to růži, mandle, vanilku a med. Na trh byla uvedena v roce 2005.

Partner: Vivantis
Montale Paris Intense Tiare - EDP 1 ml - vzorec
3x

Montale Paris Intense Tiare - EDP

1,70 €

Intense Tiare je razkošna orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške. Vsebuje tiare cvet, kokos, vrtnico, jasmin, ylang-ylang in sladko vaniljo. Začelo se je leta 2005.

Partner: Vivantis
Dior Addict 2014 - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Dior Addict 2014 - EDP

3,90 €

Šarmanten, očarljiv in eleganten, to je vonj Christian Dior Addict 2014. Parfum je zasnovan za vse ženske, ki so strastne, impulzivne in energične. Hkrati ljubijo eleganco in klasični slog.

Partner: Vivantis
Armaf Club De Nuit Intense - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Armaf Club De Nuit Intense - EDP

3,20 €
2,90 €

Club De Nuit Intense iz kolekcije Club De Nuit je ciprovo-cvetlični vonj za ženske. Odpira se s kombinacijo vrtnice, žafrana in geranije. Nato se zlije v začimbno srce, ki ga dopolnjujejo občutljivi odtenki vijolice. Kompozicijo zaključi sladko lesna osnova, ki jo poudarijo topla ambra in pačuli.

Partner: Vivantis
Armaf Bucephalus No. XI - EDP 1 ml - vzorec

Armaf Bucephalus No. XI - EDP

1,20 €

Bucephalus No. XI je razkošna dišava za moške. Sadno glavo tvorijo note ananasa, bergamotke in črnega ribeza. V srcu dišave čutite kombinacijo jasmina, vrtnice in breze. Kompozicijo zaključi sladka vanilija, siva ambra, mošus in hrastov mah.

Partner: Vivantis