Vzorci in posnetki

Mancera Wind Wood - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Mancera Wind Wood - EDP

3,10 zł
2,90 zł

Wind Wood by Mancera je usnjen vonj, namenjen moškim. Glavo sestavljajo mandarina, roza poper in zeleni toni. Vijolično in pačuli boste čutili v svojem srcu. V osnovi prevladujejo vetiver, cedra, hrastov mah, ambergris, usnje in beli mošus. Nos te dišave je Pierre Montale. Začelo se je leta 2014.

Partner: Vivantis
Mancera Black Prestigium - EDP 1 ml - vzorec

Mancera Black Prestigium - EDP

1,70 zł

Mancera Black Prestigium je usnjena dišava za moške in ženske. Glavo sestavlja kombinacija bergamota, korenine irisa in pačulija. Srce je sestavljeno iz vrtnic, vijoličnih, gozdnih tonov in agarjevega lesa. Podstavek se bo razvil ambergris, usnje in beli mošus. Dišava je bila lansirana leta 2015.

Partner: Vivantis
Valentino Uomo - EDT 1,5 ml - vzorec z razpršilom
1x

Valentino Uomo - EDT

1,70 zł

Uomo, dišava zbirke Valentino Uomo je usnjena dišava za moške. Glavo sestavlja sveža bergamotka in mirta. V srcu se zlivajo note praženih zrn kave, skupaj s čokolado in lešniki. Kompozicijo zaključuje usnjena osnova skupaj s cedrovino. Trgu je bila predstavljena leta 2014.

Partner: Vivantis
-41%
Al Haramain Khulasat Al Oud - EDP 1 ml - vzorec

Al Haramain Khulasat Al Oud - EDP

1,20 zł
0,70 zł

Khulasat Al Oud je kožená vůně pro muže. Hlavu tvoří růže, sladké a mořské tóny. V srdci se snoubí citrusy, kůže, kouř a dřevité tóny. Kompozici zakončuje pryskyřice, pižmo a hřejivá ambra. .

Partner: Vivantis
Al Haramain Portfolio Portrait Sandal - EDP 1 ml - vzorec
1x

Al Haramain Portfolio Portrait Sandal - EDP

2,50 zł

Portret Sandal iz kolekcije Portfolio je usnjena dišava za moške in ženske. Odpira se s kombinacijo esence cvetov grenke pomaranče (neroli) in aromatičnega popra. Nato prehaja v srce, ki vsebuje vrtnico, ylang-ylang, usnje, cimet in olje ciprese.

Partner: Vivantis