Vzorci in posnetki

Mont Blanc Mont Blanc - EDT 1 ml - vzorec

Mont Blanc Mont Blanc - EDT

1,30 €

Mont Blanc je blagovna znamka lepih stvari, brezčasne estetike. V istem duhu se je razvila tudi luksuzna damska dišava Femme Individuelle. Ženska, ki uporablja ta vonj, ne oponaša drugih. Drugi sledijo njej. Ta ženska instinktivno spreminja pravila in nasvoji poti uničuje predsodke.

Partner: Vivantis
Salvatore Ferragamo Incanto Shine - EDT 1 ml - vzorec

Salvatore Ferragamo Incanto Shine - EDT

1,30 €

Sijajni užitek v svetu sanj, harmonije in čiste blaženosti. Incanto Shine zapelje vsa čutila in odpre vrata skrivnemu vrtu rajskega užitka, kjer cveti čudoviti Ferragamo. Incanto Shine je iskriva cvetlično-sadna kompozicija, ki sveti kot svetlo obarvana mavrica.

Partner: Vivantis
DKNY Be Delicious Fresh Blossom - EDP 1 ml - vzorec

DKNY Be Delicious Fresh Blossom - EDP

1,30 €

Fresh Blossom je zaprt v legendarno srebrno-roza stekleničko, ki spominja na jabolčni cvet. Je cvetlično-sadna dišava. Združite dneve polne sonca in poletnega vetriča s to edinstveno dišavo. Sprehodite se skozi sadovnjak in vdihnite Fresh Blossom. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2009.

Partner: Vivantis
Cacharel Amor Amor - EDT 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Cacharel Amor Amor - EDT

2,10 €

Cacharel Amor Amor je ženska cvetlično-sadna dišava, ki vzbuja kot napoj ljubezni, čistega užitka. Ženska, ki nosi Amor  Amor, postane zapeljiva v vsakem trenutku, očarljiva in zaželena. Amor Amor je romantična dišava, ki obljublja nenavadna doživetja. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2003.

Partner: Vivantis
Thierry Mugler Angel Eau De Toilette (2019) - EDT 1 ml - vzorec

Thierry Mugler Angel Eau De Toilette (2019) - EDT

1,70 €

Angel Eau De Toilette (2019) z kolekce Angel je gurmánská, květinově-ovocná vůně pro ženy. Otevírá se kombinací pivoňky a mandarinky, poté přechází do jablečných a pralinkových tónů doplněných o červené bobulovité plody. Kompozici uzavírá pačuli, bílé dřevo a cedr. .

Partner: Vivantis
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui - EDP

2,50 €

Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui je sadna dišava za moške z bogato sestavo. Glavo svežega sadja dopolnjujejo akordi črnega popra, v čisto cvetličnem srcu boste začutili šmarnico, frezijo in jasmin. Kompozicijo zaprejo usnje, hrastov mah, cedra, pačuli, siva ambergris in beli mošus. .

Partner: Vivantis
Lolita Lempicka Lolita Lempicka - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Lolita Lempicka - EDP

2,40 €
2,10 €

Lolita Lempicka je prva dišava, ki privlači žensko srce. To je pravljica za ženske, polne močnih simbolov iz pojma ljubezni. Plod skušnjave, vonja kontrastira iz domišljijskega sveta deklice in modnega oblikovalca v eni osebi, ki govori s srcem in dušo vseh žensk.

Partner: Vivantis
Mancera Roses Greedy - EDP 2 ml - vzorec z razpršilom

Mancera Roses Greedy - EDP

2,10 €

Roses Greede by Mancera je cvetlično-sadna dišava, namenjena tako moškim kot ženskam. Glavo sestavljajo mandarina, breskev, kokos, črni ribez in roza poper. V srcu boste čutili vrtnico, jasmin in druge cvetne tone. V osnovi prevladujejo beli mošus, ambergris, vanilija, sladkor in benzoin.

Partner: Vivantis
Hermès Twilly D’Hermès - EDP 2 ml - vzorec z razpršilom

Hermès Twilly D’Hermès - EDP

1,70 €

Twilly d´Hermès je izjemna cvetlično-sadna dišava, ki jo je ustvarila italijansko-švicarska oblikovalka parfumov Christine Nigel. Namenjena je predvsem živim in optimističnim ženskam. Glavo parfuma sestavljajo kombinacija ingverja, bergamotke in gorske pomaranče.

Partner: Vivantis
-58%
Salvador Dali Eau De Rubylips - EDT 1 ml - vzorec

Salvador Dali Eau De Rubylips - EDT

1,20 €
0,50 €

Eau De Rubylips Salvador Dalí je vonj belih cvetov in zrelih sadežev z izjemno svežino, ki vas vabijo k okušanju. Lahko preseneti, pritegne in popolnoma navduši, tako kot umetnost Salvadorja Dalija.

Partner: Vivantis
Creed Aventus - EDP 2,5 ml - vzorec z razpršilom

Creed Aventus - EDP

7,90 €

Znamka Aventus Creed je sadnega vonja, namenjenega moškim. Glavo sestavljajo bergamot, črni ribez, ananas in jabolko. Srce sestavljajo vrtnica, pačuli, breza in maroški jasmin. V osnovi prevladujejo mošus, hrastov mah, vanilija in siva ambergris. Začela se je leta 2010.

Partner: Vivantis