Vzorci in posnetki

Dior Addict Eau Fraiche - EDT 2 ml - vzorec s razpršilom

Dior Addict Eau Fraiche - EDT

3,40 €

Addict Eau Fraiche je svež lahek cvetlični vonj za ženske. Addict Eau Fraiche združuje zapeljivost orientalske dišave z lahkoto cvetnega parfuma.

Partner: Vivantis
Diesel Plus Plus Feminine - EDT 1 ml - vzorec

Diesel Plus Plus Feminine - EDT

1,20 €

Diesel Plus Plus Feminine je kremna dišava s cvetličnimi toni bele lilije. Spominja na vonj narave. Mlečno-eksotična, nežna, sadno-zelenjavna mešanica se postopoma razvije v čudežne in zelo seksi tone. Diesel Plus Plus Feminine vsebuje prave, koristne mlečne izvlečke.

Partner: Vivantis
-33%
Kenzo L´Eau Kenzo Pour Homme - EDT 1 ml - vzorec
2x

Kenzo L´Eau Kenzo Pour Homme - EDT

1,20 €
0,80 €

Vas očara voda? Vam je všeč njena svežina in čistost? L´Eau Kenzo Pour Homme je dišava, inspirirana z vodo, ki prinaša penečo osvežitev. Ta dišava Kenza je čista, moderna, nebesno modra in popolnoma subtilna. Ugrabila vas bo pred norim hrupom, in v sebi boste našli mirno harmonijo.

Partner: Vivantis
Jesus Del Pozo Halloween - EDT 1 ml - vzorec

Jesus Del Pozo Halloween - EDT

1,70 €

Zapeljiv in čaroben parfum Halloween je podoben omamnemu ljubezenskemu napoju, katerega sestavine ne bežijo kot pri običajnih dišavah, temveč streljajo fantazijske puščice v srca žrtev.

Partner: Vivantis
-50%
Jimmy Choo Man - EDT 1 ml - vzorec

Jimmy Choo Man - EDT

1,60 €
0,80 €

Slavna, oblikovalska hiša za čevlje blagovne znamke Jimmy Choo prihaja na trg z novo dišavo, „Man“. Ta dišava je za moške z izbranim okusom za stil, za moške, ki so prefinjeni in izžarevajo zaupanje. Obraz dišave je postal znan igralec Kit Harington, ki uteleša pravo podobo dišave „Man“.

Partner: Vivantis
Mont Blanc Legend - EDT 1 ml - vzorec

Mont Blanc Legend - EDT

1,20 €

Dišavo Legend blagovne znamke Mont Blanc je navdihnil časten in samozavesten človek, ki je pogumen, strasten in zna biti sam s seboj.  To je nežna in izjemna dišava, vendar zelo moška in elegantna. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2011.

Partner: Vivantis
Ferrari Scuderia - miniatura EDT 4 ml

Ferrari Scuderia - miniatura EDT

4,70 €
4,10 €

Dirkaška ekipa Ferrari Scuderia je legenda in model celotnega sveta formule 1. Gre za najstarejšo ekipo na tekmovanju, ki pod istim imenom deluje brez prekinitev od leta 1948. Predstavlja ideal za premagovanje meja Ferrari.

Partner: Vivantis
Lanvin Eclat D´Arpege Pour Homme - EDT 2 ml - vzorec s razpršilom

Lanvin Eclat D´Arpege Pour Homme - EDT

2,90 €

Blagovna znamka Lanvin predstavlja moško citrusno aromo, imenovano Eclat D´Arpege Pour Homme. Toaletna voda je nastala leta 2015 in združuje sočne sadne tone z lesnatimi toni. Prepustite se valovom svežine z vonjem Eclat D´Arpege Pour Homme. .

Partner: Vivantis