Vzorci in posnetki

Travalo Ice - steklenička za ponovno polnjenje 5 ml (oranžna) 5 ml

Travalo Ice - steklenička za ponovno polnjenje 5 ml (oranžna)

5,80 €

Travalo Ice je zelo priročna steklenička, v katero preprosto načrpate vsebino vaše najljubše dišave in jo boste imeli vedno pri sebi. Uporaba: Odstranite pokrovček svojega vonja in na cevko, ki jo s tem odkrijete, da nasadite Travalo Refillable in črpajte s celotnim Travalom.

Partner: Vivantis
Escentric Molecules Molecule 01 - EDT 1 ml - vzorec
1x

Escentric Molecules Molecule 01 - EDT

2,10 €

Leta 2006 je blagovna znamka Escentric Molecules predstavila toaletno vodo Molecule 01. Ta cvetlično-lesna dišava je zasnovana tako za moške kot ženske – spada v kategorijo dišav uniseks in vsebuje kemično spojino iso e super.

Partner: Vivantis
Escentric Molecules Escentric 02 - EDT 1 ml - vzorec
1x

Escentric Molecules Escentric 02 - EDT

1,70 €

Toaletna voda Escentric 02 blagovne znamke Escentric Molecules je  orientalsko-cvetna dišava tako za moške kot za ženske (uniseks). Mojstrsko združuje abroxan, iso e super, jasmin in iris. Začelo se je leta 2008.

Partner: Vivantis
Montale Paris Aoud Ambre - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Montale Paris Aoud Ambre - EDP

2,90 €

Orientalska dišava Montale Aoud Ambre je namenjena tako moškim kot ženskam. Ustanovil ga je Pierre Montale. Vsebuje Amber, Ladbanum, Argawood in Rose. Začela se je leta 2010.

Partner: Vivantis
Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP 2,0 ml - vzorec z razpršilom

Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP

2,90 €

Sweet Oriental Dream je orientálně-vanilková vůně pro ženy i muže. Obsahuje pouhé čtyři složky, a to růži, mandle, vanilku a med. Na trh byla uvedena v roce 2005.

Partner: Vivantis
Mancera Aoud Café - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Mancera Aoud Café - EDP

2,90 €

Mancera Aoud Café je orientalsko-vanilijeva dišava za moške in ženske. Glavo sestavljajo breskev, črni ribez in bergamot. Srce je sestavljeno iz ambergrisa, kave in cvetnih tonov. V osnovi se bodo sladki in lesnati toni odkrivali skupaj z belim mošusom. Dišava se je začela leta 2013.

Partner: Vivantis
Mancera Roses Greedy - EDP 2 ml - vzorec z razpršilom

Mancera Roses Greedy - EDP

2,10 €

Roses Greede by Mancera je cvetlično-sadna dišava, namenjena tako moškim kot ženskam. Glavo sestavljajo mandarina, breskev, kokos, črni ribez in roza poper. V srcu boste čutili vrtnico, jasmin in druge cvetne tone. V osnovi prevladujejo beli mošus, ambergris, vanilija, sladkor in benzoin.

Partner: Vivantis
Escentric Molecules Escentric 01 - EDT 1 ml - vzorec

Escentric Molecules Escentric 01 - EDT

1,70 €

Escentric 01 toaletna voda znamke Escentric Molecules je dišava za moške in ženske v obliki Escentric Molecules . Mojstrsko združuje iris, limono, roza poper in Iso E Super. Izdana je bila leta 2006. Nos te dišave je Geza Schoen. .

Partner: Vivantis
Montale Paris Intense Tiare - EDP 1 ml - vzorec
3x

Montale Paris Intense Tiare - EDP

1,70 €

Intense Tiare je razkošna orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške. Vsebuje tiare cvet, kokos, vrtnico, jasmin, ylang-ylang in sladko vaniljo. Začelo se je leta 2005.

Partner: Vivantis
Tom Ford Eau De Soleil Blanc - EDT 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Tom Ford Eau De Soleil Blanc - EDT

5 €

Eau de Soleil Blanc je orientálně-květinová vůně pro ženy i muže. Hlavu tvoří citron, bergamot, hořký pomeranč, olej z pomerančového listí (petitgrain), olej z květů hořkého pomeranče (neroli), pistácie a kombinace kmínu, kardamomu a růžového pepře.

Partner: Vivantis
Montale Paris Aoud Night - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
2x

Montale Paris Aoud Night - EDP

3,20 €
2,90 €
Zadnji kos!

Orientalska lesnata dišava Montale Aoud Night je namenjena tako moškim kot ženskam. Glava vsebuje bergamot, sicilijansko limono, sadne tone in les agarja. V srcu leži maroška vrtnica skupaj z listi indonezijske pačulije. Močno podlago prevladujejo sandalovina in guava, usnje, jantarja in beli mošus.

Partner: Vivantis
Tiziana Terenzi Andromeda - P 2 ml - vzorec s razpršilom

Tiziana Terenzi Andromeda - P

4,10 €

Andromeda z kolekce Luna je orientálně-květinová vůně pro ženy i muže. Hlava obsahuje bergamot, jasmín, ylang-ylang a trávu. V srdci se snoubí lilie, listy fialek, damašská růže, hruškový květ, bílý heliotrop a broskev.

Partner: Vivantis