Thierry Mugler Womanity - EDP (z možnostjo polnjenja) 1 ml - vzorec

Thierry Mugler Womanity - EDP (z možnostjo polnjenja) 1 ml - vzorec

Številka: 100054109357
Partnerska prodaja
Thierry Mugler predstavlja z dišavo Womanity svež pogled na današnjo žensko. Osredotoča se na ustvarjalno moč, ki jo utelešajo ženske. So del žive „mreže“, novega človeštva, ki združuje raznolikost in energijo žensk. To nevidno vez, to energijo in moč, ki združuje vse ženske, je poimenoval Womanity. Celoten opis
1,70 €
Vključno z DDV
Partner: Vivantis

Razprodano

Številka: 100054109357

Predstavitev

Thierry Mugler predstavlja z dišavo Womanity svež pogled na današnjo žensko. Osredotoča se na ustvarjalno moč, ki jo utelešajo ženske. So del žive „mreže“, novega človeštva, ki združuje raznolikost in energijo žensk. To nevidno vez, to energijo in moč, ki združuje vse ženske, je poimenoval Womanity. Zaznava edinstveno vez med ženskami, nekakšen brezčasen občutek intimnosti, zapletenosti, skrivnega razumevanja, solidarnosti in intuicije.

Steklenička – dragoceno umetniško delo, s patino časa, kot dragulj, podedovan iz roda v rod. Kovinski nakit nosi skrivnostni univerzalni jezik. Steklo simbolizira preproste črte nebotičnikov, obliko, ki povezuje vse ženske brez razlikovanja, verigo, ki se nanaša na neskončno vez, in prstan, ki potrjuje to povezavo. Roza je barva ženskosti, mladosti in globoke intimnosti.

Na trg je bila uvedena leta 2010.


Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

Pozor

POZOR

  • H226: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi.
  • P102: Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P210: Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano.
  • P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.