Ferrari Scuderia - miniatura EDT 4 ml

Ferrari Scuderia - miniatura EDT 4 ml

Številka: 100023321800
Partnerska prodaja
Dirkaška ekipa Ferrari Scuderia je legenda in model celotnega sveta formule 1. Gre za najstarejšo ekipo na tekmovanju, ki pod istim imenom deluje brez prekinitev od leta 1948. Predstavlja ideal za premagovanje meja Ferrari. Celoten opis
4,80 €
Vključno z DDV
4,20 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

22.9. - 23.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100023321800

Predstavitev

Dirkaška ekipa Ferrari Scuderia je legenda in model celotnega sveta formule 1. Gre za najstarejšo ekipo na tekmovanju, ki pod istim imenom deluje brez prekinitev od leta 1948. Predstavlja ideal za premagovanje meja Ferrari .

Moški vonj Ferrari Scuderia odpira strasten, dinamičen in eksploziven akord sicilijanske limone in zelene mandarine v kombinaciji s svežimi in poživljajočimi notami mete in sivke iz francoske Provence. Srce bije v ritmu moči zahvaljujoč popolni elegantni harmoniji črnega popra, rožmarina in kardamoma, ki je vrhunec v črnem čaju in geraniji. Eksotični les Guaiac in cedra tvorita noto, ki daje aromi vonja nežno orientalski pridih, ki ga spremljajo ambergris, fižol Tonka in mošus.

Dišava je namenjena vsem, ki imajo radi maksimalno zmogljivost. Soočanje z vonjem je postalo drzen, karizmatičen in privlačen Fernando Alonso, ki je motocikel Ferrari # 1 stabilen.

Dišava se je začela leta 2010.


Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

Pozor

POZOR

  • H226: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi.
  • P102: Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P210: Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano.
  • P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.