Disney fantovska obutev Superman 2300004557, 32,5, modra

Disney fantovska obutev Superman 2300004557

17,90 €

Čevlji iz blagovne znamke Disney z motivom Spidermana, ki bo prav gotovo všeč vsakemu ljubitelju tega stripovskega lika. Zahvaljujoč izoliranemu materialu bodo vaši otroci ves čas svoje toplote ogreti. V teh čevljih se bodo vsi počutili kot superjunaki.

Dostava Mimovrste
SETINO Fantovski sandali "Superman" - modra - 23/24

SETINO Fantovski sandali "Superman" - modra

7,69 €

Moški sandali v črni barvi z motivom Superman / Marvel. Idealna obutev za vroče poletne dni, za vodo za počitnice na morju, pa tudi na bazenu. Čevlji so narejeni iz lahkega EVA materiala.

Partner: Golds.si
Eplusm Fantovske japonke "Superman" - modra - 36–37

Eplusm Fantovske japonke "Superman" - modra

3,39 €
Zadnji kos!

Elegantne in maksimalno pikantne natikače z motivom priljubljenega junaka Supermana bodo zagotovo razveselile vsakega otroka. Čudovit dizajn plaže, narejen za čudovite poletne dni ali počitnice.

Partner: Golds.si
Eplusm Moške japonke "Superman" - modra - 44–45

Eplusm Moške japonke "Superman" - modra

4,59 €
Odprodaja

Elegantne in maksimalno pikantne natikače z motivom priljubljenega junaka Supermana bodo zagotovo ugajale vsakemu tipu, ki želi biti heroj :-). Čudovit dizajn plaže, narejen za čudovite poletne dni ali počitnice.

Partner: Golds.si
SETINO Fantovski copati "Superman" - svetlo modra - 35

SETINO Fantovski copati "Superman" - svetlo modra

6,99 €
Zadnji kos!

Otroški gumijasti čevlji Superman so narejeni iz materiala EVA (Ethylene Vinyl Acetate), ki je mehak, prilagodljiv, hkrati pa trpežen in lahek, popolnoma odporen na UV sevanje. Ta material je zaradi svojih odličnih lastnosti.

Partner: Golds.si
SETINO Fantovski sandali "Superman" - modra - 23/24

SETINO Fantovski sandali "Superman" - modra

5,39 €

Moški sandali v modri barvi z motivom Superman / Marvel. Idealna obutev za vroče poletne dni, za vodo za počitnice na morju, pa tudi na bazenu. Čevlji so narejeni iz lahkega EVA materiala.

Partner: Golds.si