Planet Pool solarni tuš Elegance

Znamka: Planet Pool Naša številka: 662203

Planet Pool solarni tuš Elegance

Solarni tuš Elegance s PVC rezervoarjem in enoročno mešalno baterijo. Celotna višina tuša je 215 cm. Prostornina rezervoarja s toplo vodo je 40 litrov. Celoten opis

249.95

249,95 €

Naša številka: 662203

Predstavitev

Opis artikla

Solarni tuš Elegance s PVC rezervoarjem in enoročno mešalno baterijo ima armaturo za hladno vodo – pipica za umivanje nog. Celotna višina tuša je 215 cm. Prostornina rezervoarja s toplo vodo je 40 litrov. Ima tudi široko prho.

Tuš namestite na vrtu ali ob bazenu na mestu, ki je dobro obsijano s soncem. Tuš priklopite na ustrezno vrtno zalivalno cev.

Izkoristite moč sonca. Vedno se tuširajte s toplo vodo. Prednost solarnih tušev je, da imajo posebno obdelan rezervoar z vodo, ki zagotavlja gretje vode za tuširanje s pomočjo sončne energije. Nekateri modeli imajo rezervoar dodatno obdelan s stekleno površino kar še dodatno poveča izkoristek gretja s pomočjo sončne energije. Za postavitev prosto stoječega tuša ne potrebujete posebne napeljave, temveč ga preprosto postavite na želeno mesto ob bazenu, ali kjer koli drugje na vrtu. Priključite ga lahko na običajno gumijasto ali PVC cev za dotok vode. Preko zime tuš enostavno odstranite. Temperaturo uravnavate z mešalno baterijo.

Garancija: 1 leto.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta dodatne opreme solarni tuši