Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Fiskars SmartFit teleskopska koničasta lopata (1001567)

Fiskars SmartFit teleskopska koničasta lopata (1001567)

Številka: 120528
Koničasta teleskopska vrtna lopata ima rezilo, ki je namenjeno prezračevanju in preobračanju zemlje. Z lahko seka tudi korenine. Orodje je še posebej primerno za kopanje v kamnitih, glinenih in trdih tleh. Celoten opis
45 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 120528

Predstavitev

Fiskars teleskopska vrtna lopata


Ergonomske in lahke škarje imajo nastavljivo ročico SmartFit™, ki uporabnikom omogoča spreminjanje širine ročajev, kar omogoča enostavno in udobno uporabo ne glede na velikost vaše roke.

Koničasta teleskopska vrtna lopata ima rezilo, ki je namenjeno prezračevanju in preobračanju zemlje. Z lahko seka tudi korenine. Orodje je še posebej primerno za kopanje v kamnitih, glinenih in trdih tleh.

Lopata je primerna za vsakogar, saj ima posebno oblikovan ročaj, primeren za vse velikosti rok z ali brez rokavic. Ima po dolžini nastavljiv ročaj, ki meri od 1050 mm do 1250 mm. Na spoju rezila (glave lopate) in ročaja je varjena kar zagotavlja lopati vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Rezilo je izdelano iz borovega jekla, kar zagotavlja dodatno moč in lažje prodiranje v tla. Omogoča dvigovanje pod kotom 13°.

mimovrste=)

Garancija: 2 leti