Einhell akumulatorska naprava za čiščenje fug GE-CC 18 Li - Solo, brez baterije in polnilca (3424050)

Znamka: Einhell Naša številka: 1126767

Einhell akumulatorska naprava za čiščenje fug GE-CC 18 Li - Solo, brez baterije in polnilca (3424050)

Einhell GE-CC 18 Li je brezžična akumulatorska naprava za čiščenje fug, ki je enostavna za uporabo in zagotavlja učinkovite rezultate. Celoten opis

57.8

57,80 € vključno z DDV

Naša številka: 1126767

Predstavitev

Opis artikla

Uporabnost in učinkovitost

Akumulatorska naprava za čiščenje fug GE-CC 18 Li je idealno orodje za izboljšanje videza vrta in podaljšanje življenjske dobe površin. Ponaša se z visokozmogljivo Li-Ion baterijo Power X-Change in premerom ščetke 10 cm.

Priročen teleskopski ročaj je ergonomično oblikovan in se lahko prilagodi različnim uporabnikom ter omogoča enostavno, prijetno uporabo. Za še lažje rokovanje in natančnejše rezultate čiščenja poskrbijo brezstopenjsko nastavljiv drugi ročaj in lahko vodljiva kolesa. Softgrip izdelava zagotavlja, da se uporabnik počuti udobno tudi pri dolgotrajnejšem čiščenju.

Naprava je del družine Einhellovih orodij in pripomočkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu GE-CC 18 Li – Solo je samostojno orodje, brez baterije in polnilca.

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18 V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18 V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilca
  • Tip baterije: Li-Ion, 18 V Power X-Change
  • Premer ščetke: 10 cm
  • Hitrost: 1200 min−1
  • Teža: 2,04 kg
  • Dodano: najlon in jeklena ščetka

Garancija: 2 leti

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Teleskopski ročaj da
Teža 2.04 kg