Igotherm obešalnik za gugalni stol Trapezoid, dvojni
59,90 € 44,30 €

Sistem vzmetenja za gugalni stol z istim imenom. Popolnoma nastavljiva višina, ki ustreza vašemu razpoloženju. Največja nosilnost je 300 kg. Igotherm obešalnik za gugalni stol Trapezoid je namenjen za 2 osebi in pomaga pri popestritvi vašega doma, lahko pa ga namestite tudi zunaj vašega bivalnega okolja.

Rojaplast viseči stol OREGON
219,90 € 182,77 €

Viseča gugalnica v sodobnem dizajnu, ki bo izjemna v notranjosti in zunanjosti. Nosilnost 100 kg.

Rojaplast viseči stol Dakota, siv
349,90 € 280,31 €

Umetni ratana je nov modni trend, ne samo v vrtnem pohištvu. Material je videti naraven, vendar je veliko močnejši in trpežnejši. Viseči stol Rojaplast DAKOTA ima dimenzije (v × š × d) 203 × 98 × 98 cm in nosilnost do 150 kg. Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo, je funkcionalen in spremenljiv.

Igotherm Trapezoid viseči gugalni stol, bež
423,40 €

Viseči stol izjemno sodobnega dizajna, ki je izjemno širok in zelo udoben. Igotherm Trapezoid se prilega v notranjih prostorih, zunaj, ** v zimskih vrtovih** itd. Ima jekleno profilno konstrukcijo in macesnov les. Sedež je pritrjen na okvir s črno vrvjo.

Igotherm obešalnik za gugalni stol Trapezoid
39,90 € 31,60 €

Sistem vzmetenja za gugalni stol z istim imenom. Popolnoma nastavljiva višina, ki ustreza vašemu razpoloženju. Največja nosilnost je 150 kg. Igotherm obešalnik za gugalni stol Trapezoid je namenjen za 1 osebo in pomaga pri popestritvi vašega doma, lahko pa ga namestite tudi zunaj vašega bivalnega okolja.

Rojaplast ležalnik Zavesna
199,90 € 157,36 €

Moderno zasnovan ležalnik za eno osebo. Sestavlja ga jekleno ogrodje s polnjenimi blazinami iz poliestra.

Igotherm Trapezoid viseči gugalni stol, črn
429,40 €

Viseči stol izjemno sodobnega dizajna, ki je izjemno širok in zelo udoben. Igotherm Trapezoid se prilega v notranjih prostorih, zunaj, ** v zimskih vrtovih** itd. Ima jekleno profilno konstrukcijo in macesnov les. Sedež je pritrjen na okvir s črno vrvjo.

Happy Green viseči fotelj Aspen
266,45 € 188,93 €

Viseči zložljivi fotelj ASPEN s samonosilno konstrukcijo, ki je zelo močna in stabilna. Vse cevi so narejene iz jekla in obdelane s prašno barvo v rjavi barvi.

Vrtne gugalnice

Katero vrtno gugalnico izbrati?

Vrtna gugalnica mora biti v prvi vrsti stabilna in udobna. Odlična prednost je tudi streha za zaščito pred soncem in dežjem in udobne blazine za sedenje. Kovinska konstrukcija sedežnega dela omogoča preprostejše vzdrževanje, lesena pa je prava paša za oči. Če vas zanimajo kovinske gugalnice, stavite na kakovostno znamko Happy Green. Vas bolj privlačijo lesene vrtne gugalnice? Izbirajte med bogato ponudbo proizvajalca Rojaplast.

V spletni trgovini mimovrste boste našli pester izbor vrtnih gugalnic. Izbirate lahko tudi med izdelki znamke Dajar in Igotherm in številnih drugih. V ponudbi imamo bogato paleto vrtnega pohištva in drugih dodatkov za vrt.

Če želite na vrtu počivati leže ob gledanju krošenj dreves, sezite po eni od visečih mrež.

^ Na vrh

Ponudbo najcenejših izdelkov razvrščenih glede na ceno najdete v kategoriji vrtnih gugalnic.