Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Tiny Love glasbeni vrtiljak krožišče s svetilko in projekcijo

Tiny Love glasbeni vrtiljak krožišče s svetilko in projekcijo

Številka: 588032
Atraktivno zasnovan glasbeni vrtiljak krožišče s svetilko in projekcijo Tiny Love je inovativno oblikovan 3 v 1 vrtiljak, ki je opremljen z ljubkimi živalmi in nočno svetilko, hkrati pa omogoča tudi projekcijo slik na strop. Vrtiljak ustvarja občutek umirjenosti in zadovoljstva ter na ta način pomaga otroku zaspati. Primeren je od rojstva dalje. Celoten opis
102,50 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 588032

Predstavitev

Blagovna znamka Tiny Love se osredotoča v izdelavo razvojnih igrač, ki s svojo obliko, funkcionalnostjo in živimi barvami pomagajo pri razvoju otrokovih čutil, koordinacije in razuma.

Tiny Love glasbeni vrtiljak krožišče s svetilko in projekcijo je inovativno oblikovan dodatek, ki vašega malčka zaziblje v nežen spanec. Ta zabaven 3 v 1 vrtiljak bo rasel skupaj z vašim otrokom, saj ima za vsako obdobje priročne funkcije. Poleg zabavnih elementov ima nameščeno tudi nočno lučko, ki otroka pomirja in ponuja projekcijo premikajočih se slik na stropu.

Na vrtiljaku se nahajajo ljubke živali različnih barv in tekstur, ki spodbujajo otrokovo pozornost. Odlikuje ga funkcija vrtenja, poleg tega pa predvaja 9 nežnih melodij, v časovnem razponu do 30 minut, kar otroku ustvarja občutek zadovoljstva in umirjenosti.

Ko otrok doseže starost 5. mesecev, lahko vrtiljaku odstranite glasbeno polje, z nastavljivo glasnostjo, in ga uporabljate samostojno.

Izdelan je iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov ter zasnovan tako, da se lahko namesti na otroško posteljico.

Vrtiljak za svoje delovanje potrebuje 3 baterije tipa C, ki niso priložene.

Tehnične podrobnosti:

  • Primerno za otroke: od rojstva naprej
  • Napajanje vrtiljaka: 3 x C

Varnostna opozorila