Kinetic Water FILTER ZA VODO -KINETIC REACTOR M22/24

Znamka: Kinetic Water Naša številka: 100044866347

Partnerska prodaja

Kinetic Water FILTER ZA VODO -KINETIC REACTOR M22/24

KINETIC water na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, nevtralizira neželene anorganske (npr. težke kovine) in organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter odstranjuje klor iz vode. Celoten opis

44

44 € Vključno z DDV

Naša številka: 100044866347

Predstavitev

Opis artikla

 KINETIC REACTOR V VAŠEM DOMU

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo, kot napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestite obstoječo mrežico. Učinkovitost KINETIC reaktorja smo potrdili in verificirali v laboratorijih tehničnih inštitutov doma in po svetu. KINETIC reactor na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, odstranjuje neželene anorganske (npr. železo) in organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter odstranjuje klor iz vode, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode, pa je precej manj prijazen.

 KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

Za pitje vedno primerno vodo iz pipe, brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev. KINETIC reactor navkljub svojemu delovanju ohranja osnovno funkcijo mrežic na pipah – prihranek porabe vode ob normalnem pretoku. KINETIC reactor je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, priporočamo pa njegovo zamenjavo po enem letu uporabe.

KINETIC WATER JE ZMOŽEN NA PIPI:

-Izboljšati okus in vonj vode (dokaz nekaj tisoč uporabnikov)

-zmanjšano nabiranje vodnega kamna (aragonitna oblika vodnega kamna)

-zmanjšana vsebnost težkih kovin v vodi (dokaz nekaj nacionalnih laboratorijev)

-zmanjšana vsebnost arzena v vodi

-zmanjšana vsebnost klora od 10 –70% ,kar je odvisno od obremenjenosti vode

-zmanjšana motnost vode

-varčevanje z vodo do 50% (dokaz vgrajen švicarski patent – regulator pretoka)

-precej boljša hidracija telesa (naše telo je po pitju čiste vode bolj hidrirano in bolj sveže).

             

                   ČISTA VODA, LEPOTA, ŠPORT IN ZDRAVJE

Hidracija telesa je zelo pomebna za naše zdravje in odvisna predvsem od tega, kakšno vodo pijemo. Vsi vemo, da naše telo vsebuje 70% vode in da naši organi v telesu ne morejo delovati, oziroma upravljati funkcije, če nimamo dovolj vode v telesu. 

Sodobni svet je prinesel zelo pozitivne novitete na področju čiščenja in distribucije pitne vode, ampak medtem tudi zelo škodljive posledice, ki so v embaliranju, dezinfekciji,.. Zaradi nepravilnega ravnanja z vodo, ko jo držimo v cevovodih, na sobni temperaturi, posebej škodljivo ravnanje je v plastenkah, kjer se v nekaterih izloča še bisfenol, se voda pretvori v nepravilno strukturirano vodo z vsebnostjo bakterij in stranskih učinkov. 

Vsa živa bitja izhajamo iz narave in mati narava nam je podarila čisto vodo, ki je molekularno pravilno razporejena in z dosti energetskega naboja, kar je zelo pomembno za pravilno zdravo pitno vodo. Dobra pitna voda mora imeti po domače povedano čim bolj razpršene molekule v vodi, kajti le tako naše celice sprejmejo vodo v celoti. V primeru, če so molekule v obliki skupkov in jo nekateri imenujejo mrtva voda, jo naše telo zavrača in v najslabšem primeru se tudi zaradi ničevnega naboja nalaga v telesu. 

Zato smo zadnjih nekaj let delali na tem, da smo dobili približek naravni vodi, z boljšo molekularno strukturo, ki jo povzroči hidrodinamična kavitacija in podtlačne sile, ki razvežejo koovalentne vezi molekul in kjer del energije sprejme voda, ki nato ta del energije prenese čez celice na naše telo, ki pa je posledično po pitju takšne vode bolj hidrirano in bolj sveže. Voda je zelo pomembna tudi v športu, kjer je zelo pomembna prava hidracija telesa. 

Zato si nalijte vodo iz pipe, prečiščeno s Kinetično tehnologijo doma v svojo stekleničko ali jekleničko, ki je ob enem prijazna do okolja in jo vzemite s seboj na svojo rekreacijo ali trening. 


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%