Lorelli otroški voziček FOXY Beige&Green Lams 2019, bež/zelen
63,30 €

Voziček FOXY iz blagovne znamke Lorelli je enostaven za uporabo in še lažje zložiti z eno roko. Voziček je opremljen z naslonom za noge in dvostransko notranjo oblogo. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti do 15 kg. Varnost s 5-točkovnim varnostnim pasom in ključavnicami na prednjih kolesih.

Lorelli otroški voziček FOXY 2019, komplet
99,92 € 95,70 €

Komplet FOXY iz blagovne znamke Lorelli je opremljen z naslonom za noge in dvostransko notranjo podlogo. Primerno varnost zagotavlja 5-točkovni varnostni pas in vrtljiva sprednja kolesa z možnostjo zaklepanja. Voziček je primeren za otroke od 6 mesecev do 15 kg.

Lorelli otroški voziček SOLA , 2019
204,50 € 187,60 €

Voziček Sola iz blagovne znamke Lorellija navdušuje s čudovitim izvirnim dizajnom in praktično uporabo, predvsem s preprostim zlaganjem in upravljanjem. Varnost vašega dojenčka zagotavlja 5-točkovni pas. Nastavljiv naslon za hrbet otroku nudi veliko udobja.

Lorelli otroški voziček FLASH 2019
115,60 €

Otroški voziček FIONA iz blagovne znamke Lorion navduši s čudovitim izvirnim dizajnom in praktično uporabo, predvsem pa s svojim preprostim zlaganjem in upravljanjem. Varnost vašega dojenčka zagotavlja 5-točkovni pas. Nastavljiv naslon za hrbet otroku nudi veliko udobja.

Lorelli otroški voziček SOLA SET 2019
266,80 €

Voziček Sola komplet iz blagovne znamke Lorelli navdušuje s svojim čudovitim izvirnim dizajnom in praktično uporabo, predvsem s preprostim zlaganjem in upravljanjem. Varnost vašega dojenčka zagotavlja 5-točkovni pas. Nastavljiv naslon za hrbet otroku nudi veliko udobja.

Lorelli otroški voziček ARIZONA+Pram Body+Bag 2019
240 €

Voziček ARIZONA+Pram Body+Bag iz blagovne znamke Lorelli, navdušuje s svojo eleganco, izvirnim dizajnom in praktično uporabo, predvsem s preprostim zlaganjem in upravljanjem. Varnost vašega dojenčka zagotavlja 5-točkovni pas. Nastavljiv naslon za hrbet otroku nudi veliko udobja.

Lorelli otroški voziček VERSO 2019
196,10 €

Otroški voziček Verso blagovne znamke Lorelli navdušuje s čudovitim izvirnim dizajnom in praktično uporabo, predvsem s preprostim zlaganjem in upravljanjem. Varnost vašega dojenčka zagotavlja 5-točkovni pas. Nastavljiv naslon za hrbet otroku nudi veliko udobja.

Lorelli FOXY+FС 2019 otroški voziček
76,40 €

Športen voziček FOXY+FС znamke Lorelli navdušuje s svojim čudovitim originalnim videzom in praktično uporabo, predvsem njegovo preprosto zlaganje in upravljanje. Seveda je poskrbljeno tudi za varnost otroka, in sicer s 5-točkovnim pasom in vrtljivimi kolesi z blokado.

Lorelli otroški voziček ASTER 2019
163,20 €

Voziček Aster iz blagovne znamke Lorelli navdušuje s svojim čudovitim izvirnim dizajnom in praktično uporabo, predvsem s preprostim zlaganjem in upravljanjem. Varnost vašega dojenčka zagotavlja 5-točkovni pas. Nastavljiv naslon za hrbet otroku nudi veliko udobja.

Lorelli otroški voziček DAISY+ FC 2019
89,40 €

Otroški voziček DAISY+ FC iz blagovne znamke Lorelli je enostaven za upravljanje in še lažje ga zložite z eno roko. Poleg prefinjenih funkcij, ki otrokom prinašajo največ udobja, je voziček opremljen s 5-točkovnim varnostnim pasom in nastavljivim senčnikom.

Lorelli otroški voziček FLASH 2019
36 €

Lahek otroški voziček FLASH iz blagovne znamke Lorelli navdušuje s svojim simpatičnim dizajnom in možnostjo hitrega in preprostega zlaganja. Za varnost otroka je seveda poskrbljeno s 5-točkovnim pasom in vrtljivimi sprednjimi kolesi.

Lorelli otroški voziček FOXY SET 2019
79,80 €

Otroški voziček IDA+FOOTCOVER iz blagovne znamke Lorelli navdušuje s svojo igrivo izvirno zasnovo in praktično uporabo, predvsem s preprostim zlaganjem in upravljanjem. Varnost vašega dojenčka zagotavlja 5-točkovni pas. Nastavljiv naslon za hrbet otroku nudi veliko udobja.