Römer Otroški Voziček Britax-Go Next 2 z Košaro - Navy Melange

Römer Otroški Voziček Britax-Go Next 2 z Košaro - Navy Melange

Številka: 9112364
Partnerska prodaja
Otroški Voziček Römer Britax GO NEXT 2 ( Ogrodje vozička + Športni Del + Globoka Košara )Zelo lahek in okreten otroški voziček Britax Brio Go NEXT 2 + globoka košara je zmagovalec testa, ponaša pa se tudi s svojim stilskim dizajnom. Na potovanju vas bo Celoten opis
1.241,20 €
Vključno z DDV

Razprodano

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 9112364

Predstavitev

Otroški Voziček Römer Britax GO NEXT 2 ( Ogrodje vozička + Športni Del + Globoka Košara )


Zelo lahek in okreten otroški voziček Britax Brio Go NEXT 2 + globoka košara je zmagovalec testa, ponaša pa se tudi s svojim stilskim dizajnom. Na potovanju vas bo prepričal s svojimi sposobnostmi, hitrim zlaganjem in sestavljanjem. Zahvaljujoč sistemu Click-in lahko globoko košaro in športni del hitro in enostavno pripnete na okvir vozička v dveh različnih smereh.

Opis izdelka

Majhen, lahek, stilski in praktičen – seznam pozitivnih lastnosti pri otroškem vozičku Britax Brio Go NEXT 2 + globoka košara se nadaljuje skoraj v neskončnost. Najbolj pomembna lastnost je vsekakor zlaganje in sestavljanje okvirja v nekoliko sekundah, poleg tega pa je otroški voziček izjemno kompakten v zloženem stanju, možno pa je tudi zlaganje z globoko košaro. Mobilnost otroškega vozička vam po prihranila ogromno časa za pomembnejše opravke. Izjemna lastnost otroškega vozička Britax Brio Go NEXT 2 + globoka košara je tudi sistem Click-in, saj menjava med globoko košaro in športnim delom poteka bliskovito hitro.

V stabilni globoki košari se bo novorojenček v prvih mesecih življenja počutil izjemno udobno. Na površini 76 × 32 cm bodo dojenčki do 6 mesecev imeli zadosti prostora za udobno bivanje, še posebaj zaradi obložene notranjosti globoke košare. Lepo jim bo tudi v toplejših mesecih: posebna ventilacijska odprtina na strehi poskrbi za dotok svežega zraka, s tem pa tudi za prijetno klimo med spanjem.

Starši imajo to prednost, da se lahko odločijo v katero smer bodo namestili globoko košaro (v smer vožnje ali obratno). Tudi tukaj se bo izkazal naš inovativni sistem na pritrditev globoke košare Click-in: zahvaljujoč slednji inovaciji lahko smer namestitve globoke košare hitro in enostavno spremenite.

V smer vožnje ali obratno? Za malčke je ta odgovor zanimiv predvsem takrat, ko bodo že lahko uprabljali športni del. Seveda je namestitev v smer vožnje bolj zanimiva: mamico in očija lahko otrok gleda tudi takrat, ko ni v vozičku. Prav zaradi tega lahko športni del prav tako namestite v smer vožnje ali obratno.  

Otroški voziček je opremljen z zelo okretnimi sprednjimi kolesi in varnim ter stabilnim ogrodjem. Izleti in sprehodi bodo z otroškim vozičkom Britax Brio Go + globoka košara vedno dolgi in prijetni: brezstopenjsko nastavljivo naslonjalo za hrbet in 3-stopenjsko nastavljiva opora za noge bosta vedno poskrbela za najvišje udobje med sedenjem in spanjem v vozičku. Istočasno pa otroški voziček s svojimi prednostmi poskrbi za udoben in sproščen počitek. Ergonomsko oblikovan potisni ročaj je primeren za daljše sprehode, prijazen pa je do sklepov staršev in starih staršev.

Otroški voziček Britax Brio Go NEXT 2 + globoka košara je moderni otroški voziček, ki bo vašega novorojenčka spremljal od rojstva do 3 let prav zaradi svoje mobilnosti. Starši bodo predvsem uživali v enostavnem manevriranju in priročnosti med potovanjem.


Posebne lastnosti izdelka:

• Lahek in stilski otroški voziček, ki vključuje globoko košaro in športni del
• Zelo okreten in zložljiv v parih sekundah
• Ergonomsko oblikovan ročaj, ki je starševemu hrbtu prijazen
• Sistem Click-in za hitro menjavo med globoko košaro in športnim delom
• Globoka košara in sedežna enota se lahko namestita v dveh različnih smereh
• Naslonjalo za hrbet je brezstopenjsko nastavljivo do ležečega položaja
• 3-stopenjsko nastavljiva opora za noge
• Športni del se lahko zloži s sedežno enoto vred
• Globoka košara je opremljena z mehko vzmetnico, ki je odporna na vlago
• Streha z ventilacijsko odprtino za optimalno kroženje zraka
• Možna uporaba od rojstva do 3 let starosti
• Nastavljiva višina ročaja: 90 –110 cm
• Teža celotnega vozička s športnim delom: 12 kg
• Ocena nemškega testa „Stiftung Warentest“: “Dobro” (2,5) – 1/2015


Dodatne informacije