Phil&Teds Otroški Voziček Sport + Avtosedež Alpha 0-13kg Zestaw 3v1 - Zelena

Phil&Teds Otroški Voziček Sport + Avtosedež Alpha 0-13kg Zestaw 3v1 - Zelena

Številka: 9102001
Partnerska prodaja
Phil & Teds športni globoki voziček + sedež Alpha 0–13kg, komplet 3v1Otroški voziček Phil & Teds Sport, kot že ime pove, je bil zasnovan za aktivne starše. Njegova zasnova omogoča, da vozički dobro delujejo tako na pločnikih kot na terenu. Če želite svojega otroka že v Celoten opis
1.263,43 €
Vključno z DDV

Naroči pri partnerju

4.7. - 7.7. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 9102001

Predstavitev

Phil & Teds športni globoki voziček + sedež Alpha 0–13kg, komplet 3v1

Otroški voziček Phil & Teds Sport, kot že ime pove, je bil zasnovan za aktivne starše. Njegova zasnova omogoča, da vozički dobro delujejo tako na pločnikih kot na terenu. Če želite svojega otroka že v zgodnjem otroštvu seznaniti z naravo, vam bo voziček P&T Sport omogočil, da se umaknete z uhojene poti in otroku pokažete svet iz povsem drugega zornega kota.

Kot smo že ugotovili, je voziček Phil & Teds Sport primeren ne le za vljudne sprehode po parku, temveč tudi za bolj terenske naloge in poti. Zato je tako pomembno, da je malček pravilno zavarovan. V tem vozičku bodo za varnost otroka skrbeli pettočkovni varnostni pasovi. Ta vrsta pasov preprečuje, da bi malček nenadzorovano zdrsnil. Pogoj je seveda, da so pasovi pravilno nastavljeni; tako glede višine (na izbiro imate 3 možnosti) kot dolžine (gladko nastavljiva). Dodatne mehke blazinice na ramenih zagotavljajo, da dojenčka ne bodo stiskali ali drgnili.

Izum kolesa je človeštvo potisnil naprej in danes je športni voziček Phil & Teds lahko takšen, kot je. Tri kolesa s premerom do 12 palcev bodo šla kamor želite, brez neravnin in neravnin. Malcowi takšnih manevrov ne bo motil, ker so vsa tri kolesa amortizirana. Omeniti velja, da poleg velikih koles tudi odlično uravnoteženost zagotavlja odlično mobilnost. Zahvaljujoč pravilni postavitvi težišča lahko sprednjo stran enostavno dvignete, da premagate robnik ali prag avtobusa. Prednje kolo se lahko samostojno vrti za 360 stopinj ali pa je zaklenjeno naravnost; odvisno od terena, na katerem ste trenutno.

Za aktiven življenjski slog je značilno, da pogosto preživimo čas na prostem. Otroci so manj odporni na določene vremenske razmere, zlasti na preveč ultravijoličnih žarkov. Kabina v vozičku P&S Sport je zložljiva, zato imate nadzor nad dozo sonca, ki jo prejme vaš otrok. Stojnica ima filter UPF50 +Mali človek ima privilegij, da lahko pravilno spi, kadar koli hoče. Tudi med sprehodi. Iz tega razloga lahko naslon otroškega vozička Phil & Teds Sport razstavimo skoraj povsem ravno. Skozi okno v kabini lahko ne samo spustite svež zrak, temveč tudi opazujete svojega otroka. Ko opazite, da je vaše majhne oči spal spanec, ga lahko udobno položite, ne da bi ga zbudili.

Voziček Phil & Teds Sport lahko enostavno zložite. Dvostopenjsko ključavnico lahko sprostite z nogo, voziček pa lahko zložite, ne da bi se upognili. Zložen invalidski voziček bo ostal takšen, kot je, dokler ne spustite ključavnice na strani okvirja. Zaradi tega je P&S Sport enostaven za prenašanje in namestitev v prtljažnik.Gondola Phil & Teds bo vaš voziček P&T spremenila v voziček 2 v 1. Malček bo imel v notranjosti veliko prostora za vadbo svojih malih rok in nog. Gotovo mu bo udobno, zanj bo poskrbela velika in mehka vzmetnica (vključena). Prostorna kabina in prevleka za noge bo vašega malčka zaščitila pred soncem in vetrom. Če je potrebno, lahko odstranite prevleko, da odstranite otroka ven, ali preverite plenico. Prenosno posteljico lahko namestite na okvir s pomočjo adapterjev (priloženih). Prevleka je združljiva z vozički Phil & Teds: Dash, Dot, Go, Sport in Voyager.

Avtosedež Phil & tTeds 0–13 kg zagotavlja varnost potovanja že v prvih dneh vašega otroka. Sedež lahko v avtomobil namestite s tritočkovnimi varnostnimi pasovi. Mesta, skozi katera je treba potegniti te pasove, so na telesu sedeža jasno označena. Avtomobilske sedeže od 0 do 13 kg vedno namestite v smeri vožnje. Na ta način bo lupina sedeža v primeru nesreče na cesti prevzela nekaj sil in tako zaščitila malega potnika.Vaš otrok bo varno pritrjen na sedežu s pettočkovnimi varnostnimi pasovi. Pritrjeni z enostavno zapenjalno zaponko zagotavljajo, da malček ne bo zaščiten le v primeru trka, ampak tudi ne bo sam »prišel ven«.

Na malčevih ramenih so mehke prevleke za pas. Otrokovega gibanja na noben način ne omejujejo, hkrati pa zmanjšujejo tveganje za odrgnine in manjše segrevanje pasov.

Pas za nastavitev dolžine trakov je nameščen pod otrokovimi nogami, stran od njegovega dosega. Dolžino lahko enostavno prilagodite z eno roko.

Za prva potovanja ima avtomobilski sedež Phil & Teds Alpha redukcijski vložek, ki opravlja več funkcij.

Najprej otroka objame, kar mu daje občutek varnosti.

Drugič, prevzame sile, ki vplivajo na otroka med trkom.

Tretjič, ščiti sedež pred umazanijo.

Ko dojenček odraste, lahko enostavno odstranite vložek, tako da lahko otrok še vedno udobno uporablja sedež.

Sedež ima zložljivo kabino, ki se zloži / razgrne neodvisno od ročaja dojenčka. Zahvaljujoč temu lahko svojega malčka vedno zaščitite pred soncem ali vetrom.
Dobra bočna zaščita je zelo pomembna pri avtomobilskih sedežih. Zakaj? Po različnih virih predstavljajo stranski trki kar 30,5 vseh trkov (podatki za Poljsko za leto 2019). Avtosedež Phil & Teds Alpha ima gosto EPS peno, ki odlično absorbira silo udarca.

Sedež je tudi dojenček. Zahvaljujoč zložljivemu ročaju lahko otroka enostavno nosite, ne da bi ga odstranili s sedeža. S pomočjo adapterjev lahko sedež pritrdite tudi na vozičke Phil & Teds. Adapterji se prodajajo ločeno.

Avtosedež Phil & Teds Alpha je mogoče namestiti tudi s pomočjo podstavka; Izbirate lahko med univerzalno podlago, pritrjeno z avtomobilskimi jermeni in podstavkom Isofix. Podstavek omogoča enostavno namestitev sedeža v avtomobil, kar bodo cenili starši, ki pogosto premikajo sedeže med avtomobili. Baze kupljene ločeno.