MAKED Otroški Voziček - - Nemo - 3v1 - 1

MAKED Otroški Voziček - - Nemo - 3v1 - 1

Številka: 9101201
Partnerska prodaja
Otroški Voziček – Maked Nemo – 3v1  ( Ogrodje vozička + športni del + Globoka košara + Avtosedež )Nemo je inovativen voziček, ki združuje varnost in sodobne trende. Tehnologija z amortizerji zagotavlja brezhibno delovanje. Nahaja se v središču okvirja in omogoča meh Celoten opis
693 €
Vključno z DDV

Naroči pri partnerju

8.8. - 11.8. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 9101201

Predstavitev

Otroški Voziček – Maked Nemo – 3v1  ( Ogrodje vozička + športni del + Globoka košara + Avtosedež )


Nemo je inovativen voziček, ki združuje varnost in sodobne trende. Tehnologija z amortizerji zagotavlja brezhibno delovanje. Nahaja se v središču okvirja in omogoča mehko oblazinjenje. Dodatek je sistem podvozja, ki omogoča varno vožnjo tudi na neenakomernem terenu. Sprednja kolesa so zelo vrtljiva, a hkrati omogočajo absorpcijo udarca. Opremljeno je z zavoro stop & go. Voziček ima ključavnico, ki ščiti pred samosestavo okvirja, npr. med sprehodom. Konstrukcija vozička je prekrita z najvišjo kakovostjo premaza.  1. Okvir

Trpežen aluminijasti okvir, ki absorbira zunanje udarce. Opremljen je z amortizacijskim sistemom, ki je eden redkih na samem trgu. Zadnja kolesa imajo 2-stopenjsko regulacijo vzmetenja: mehka (prilagojena na neenakomeren teren) in trda (za trše terene). Sprednja kolesa omogočajo absorpcijo udarca. Nastavitev višine ročaja, okvir vozička pa je enostaven za montažo, lahko ga pritrdite na okvir nosilca ali z adapterji na avtosedež. Po preklopu je opremljen s sistemskim blokiranjem, ki preprečuje samodejno porazdelitev strukture. Kolesa so črpana, sprednja vrtljiva. Sprednja zavora stop & go. Ročaj ima visokokakovostno ekološko usnje.


NOVO:     Možen dokup isofix podnožja za avtosedež – lupinico.     Cena: 100,00 EURMožno je tudi naročilo vozička 2v1 brez Avtosedeža v tem primeru se cena vozička zmanjša za 40,00 eur – Pri naročilu to napišite v komentar


  1. Globoka košara

Prostorna globoka košara, dolžine do 74 cm. Položaj lahko spreminjate s pomočjo naslona. Ima tudi senčnik, ki se lahko skrije pod podnožje globoke košara. V njej je tudi nosilec. Dopolnjujejo jo tudi palice, ki omogočajo uporabo košare tudi kot zibke. Njena premestitev je enostavna zaradi sistema klik-klik.


 


  1. Športni del vozička

Udoben športni del vozička ima možnost sprednje in zadnje montaže. Nastavljiv naslon za hrbet v štirih položajih (od sedečega do ležečega). Snemljiva otroška varnostna pregrada. Dodaten klin z mrežico omogoča razširitev.  Dodaten vložek omogoča udobnejšo vožnjo. Varnost zagotavlja 5-točkovni varnostni pas. Ta del je namenjen otroku, starejšemu od 6 mesecev, največja obremenitev pa je 15 kg. Komplet vsebuje ločen pokrivalo za noge.


 


  1. Avtosedež od 0 do 13 kg

Avtosedež zagotavlja varnost med samo vožnjo. 3-točkovni pasovi varujejo otroka na poti, mehki notranji dodatki pa absorbirajo šok. Sedež je uspešno opravil naročene teste trka s povečanimi zahtevami. Poleg tega ojačane strani sedeža in naslona za glavo zagotavljajo višjo raven varnosti. S preprostimi adapterji lahko postavite sedež na voziček. Primeren je za otroke od 0 do 13 kg. Sedež je homologiran v skladu z ECE R44/04. Vključuje kabino in dodatek za otroške noge. Možnost pritrditve na osnovi isofixa.


Torba za dodatke


Lepa in velika torba za otroške dodatke. Torba z elementi iz ekološkega usnja.V kompletu: okvir, 4 črpana kolesa, globoka košara s kabino, športni del vozička, torba za dodatno opremo, zaščita pred dežjem, mreža proti komarjem, prostorna nakupovalna košarica, avtosedež za otroke od 0 do 13 kg.


Dimenzije zloženega s kolesi: 32 × 86 × 63 cm.


Dimenzije zloženega brez koles: 26 × 86 × 61 cm.


Nastavljiva ročka: od 71 do 113 cm.


Dimenzije globoke košare: 75 × 35 × 19 cm


Višina vzmetenja od tal do dna globoke košare: 61 cm


Višina vzmetenja globoke košare od tal do globoke košare: 126 cm


Globoka košara:


Dimenzija podnožja za noge: 20 × 33 cm


Velikost sedeža: 28 × 35 cm


Dimenzija naslonjala: 51 × 27 cm


Dimenzija od sedeža do kabine: 59 cm


 


Teža:


-         Globoka košara: 5 kg


-         Avtosedež: 3 kg


-         Okvir brez koles: 5,5 kg; s kolesi: 8,5 kg


-         Športni del vozička: 5 kg