Cybex Otroški Voziček - - Talos S 2v1 - BLACK - River Blue -

Cybex Otroški Voziček - - Talos S 2v1 - BLACK - River Blue -

Številka: 100073939728
Partnerska prodaja
Otroški Voziček – Cybex – Talos S 2v1 ( Ogrodje vozička + Športni del + Globoka košara )Najbolj dragocen čas preživite v družbi najdražjih. Kot starš verjetno razumeš, kako super je otroku pokazati svet, videti, kako navdušen je nad vsem, kar je za vas norm Celoten opis
601,42 €
Vključno z DDV

Razprodano

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.

Številka: 100073939728

Predstavitev

Otroški Voziček – Cybex – Talos S 2v1 ( Ogrodje vozička + Športni del + Globoka košara )


Najbolj dragocen čas preživite v družbi najdražjih. Kot starš verjetno razumeš, kako super je otroku pokazati svet, videti, kako navdušen je nad vsem, kar je za vas normalno in zanj – nekaj povsem novega in prvega. Naravni svet, poln barv in barv, je lahko za malčka še posebej fascinanten.

Cybex Talos S 2-v-1 je rešitev za starše, ki cenijo dejavnosti zunaj mesta – za vse tiste, ki družinski čas najpogosteje preživijo obkroženi z naravo in vsak sprehod zaključijo s hrepenenjem po ponovnem srečanju z naravo. Terenski voziček Cybex Talos S 2-v-1 je bil prilagojen tako, da je v neprekinjenem gibanju – in ne le tam, kjer je cesta prekrita z gorečim betonom. Voziček se bo dobro znašel na terenu, kjer ga bodo prikazala velika, popolnoma amortizirana kolesa.

Čeprav lahko otroško posteljico Cybex Cot S položite na okvir vozička, je z vozičkom Talios S 2-v-1 morda ne boste potrebovali – komponente kompleta so zasnovane tako, da vam voziček omogočajo, da ga spremenite v otroško posteljico – in obratno! Ta hitra menjava omogoča takojšnjo uporabo vozička od rojstva, brez potrebe po naročilu ločene gondole.

Lahko rečemo, da je različica 2 v 1 funkcionalnost, podobna vozičku Talos S Lux, vendar v bolj praktični in nekoliko lažji različici!

Vključeno:
ogrodje;
materiali za predelavo otroške košare v sedež.ZNAČILNOSTI

Voziček, ki ima rad izzive
Talos S 2-in-1 je voziček, ki ga lahko brez večjega truda odpeljete iz mesta. Zahvaljujoč trdni blazini in velikim kolesom mu lahko samozavestno rečemo voziček za vse terene – in s tem se vam ni treba bati cest, ki jih človeška roka ne dotakne.


Košara in voziček v enem
Ime vozička Talos S 2-v-1 pomeni, da lahko posamezne elemente kompleta preoblikujete tako, da lahko gondolo spremenite v voziček za starejšega otroka in obratno – voziček lahko predelate v udobno in ergonomsko košare za novorojenčke. Ta pametna rešitev bo ugajala vsem staršem.


Razširjena strešica XXL
Lepo vreme običajno spremlja odlično razpoloženje, vendar ne pozabite, da pretirana vročina ni zabavna. Voziček z strešico XXL je veliko večja zaščita pred soncem, zaradi česar čudovit poletni dan otroka ne bo pregrel. Stojnica ima filter UPF 50+ in mrežasti vizir za dodatno varnost in toplotno udobje.


Voziček pripravljen na spremembe
Otroški sedež vozička bo zagotovo odobril dojenček – ima možnost, da je obrnjen naprej in nazaj v smer vožnje ter nastavljiv kot nagiba naslonjala – ne glede na položaj sedeža. Zahvaljujoč temu lahko malček pozorno opazuje svet ali pa zaspi v udobnem ležečem položaju, z njim primernim pogledom.


Nakupovalna košara v velikem formatu
S tem vozičkom se lahko spakirate za vsako potovanje – pa naj gre za piknik v parku ali za odhod v trgovino ali peskovnik. Velika nakupovalna košara bo sprejela vse, kar potrebujete.


Zelo dobra absorpcija udarcev
Vozička Talos S 2-in-1 in Talos S Lux sta povezana z okvirjem – in z njim enako podvozje z velikimi kolesi z odlično absorpcijo udarcev. Zato gladka vožnja po neravnem terenu za lastnike tega vozička ne bo presenetljiva.


Zlaganje z eno roko
Voziček se zloži z eno roko, zato je popolnoma enostaven za uporabo. Po zložitvi se samodejno zaklene, zaradi česar ni verjetno, da bi poškodoval njegovo strukturo.


Potovalni sistem
Okvir za voziček je združljiv z Cybex Cot S, Cocoon S in – z uporabo namenskih adapterjev – avtosedežem. Še več, voziček je opremljen s številnimi dodatki, zaradi katerih se bo nedvomno še bolj pripravil za vsako priložnost. Adapterji niso vključeni v komplet.
SPECIFIKACIJA


Teža 13,6 kg

Mere 80 – 91 × 60 × 102 – 112 cm

Zložene mere 128 × 60 × 39 cm