Bayer Chic previjalna torba , lososova
87x

Bayer Chic previjalna torba

9,70 €
9,42 €
Zadnji kos!

Previjalna torva primerna za lutke Bayer Chic. Tudi lutke potrebujejo maksimalno nego. Dekleta imajo zdaj z njimi vse potrebne predmete, zahvaljujoč tej uporabni viseči torbi. V komplet torbe je vključena tudi pralna podloga.

Dostava Mimovrste
-28%
Woody Baby komplet
27x

Woody Baby komplet

40,30 €
28,70 €
Zadnji kos!

V tem kompletu bodo otroci našli 4 igrače: utripajočo lutko z zvoki, posoda za hranjenje lutke, voziček, katerega preprost mehanizem omogoča hitro zlaganje ter ležišče za lutke.

Dostava Mimovrste
-23%
Bayer Design Twin Neo voziček za lutke, roza/siva

Bayer Design Twin Neo voziček za lutke

91,50 €
69,67 €

Ta sodoben otroški voziček je idealen za dve punčki do 46 cm. Ima nastavljiv senčnik in se zahvaljujoč nastavljivemu ročaju zlahka prilagodi otrokovi višini. Praktična košara na podvozju bo skupaj s previjalno torbo zajela vse, kar potrebujeta mamica in njene punčke na potovanju.

Dostava Mimovrste
-41%
Bayer Design Cosy voziček za lutke, srebren/roza

Bayer Design Cosy voziček za lutke

71,20 €
41,34 €

Voziček za lutke Cosy ima čudovit dizajn z dvobarvnim okvirjem, ki pritegne pogled. Opremljen je z previjalno torbo in odejo z blazino, zahvaljujoč kateri punčka do velikosti 46 cm lahko sladko sanja.

Dostava Mimovrste
-17%
Bayer Design Style voziček za lutke, moder/roza
5x

Bayer Design voziček za lutke Style

59,70 €
49,16 €

Ta moderni voziček za lutke v velikosti 46 cm se ponaša s čudovitim dizajnom. Zahvaljujoč nastavljivemu ročaju je voziček za punčke enostavno nastavljiv glede na višino vaše lutke. Poleg tega lahko košaro pritrdite v smeri vožnje ali pa tako, da gledate svojega dojenčka.

Dostava Mimovrste
-35%
Bayer Design City Cruiser voziček za lutke, moder/roza

Bayer Design City Cruiser voziček za lutke

103 €
66,30 €

Unikatni voziček za punčke City Cruiser je sestavljen iz modernega okvirja in odstranljivega avtosedeža, ki je primeren za punčke do 46 cm. Ima veliko prostora za shranjevanje, opremljen pa je tudi s previjalno torbo, tako da imate lahko na potovanju vse, kar potrebujete.

Dostava Mimovrste
Baby Annabell kombinirani voziček

Baby Annabell kombinirani voziček

87,20 €
78,42 €

Ta večnamenski voziček je idealen za dolge sprehode z Baby Annabell. Dojenček se lahko spočije v udobni košarici ali odkriva svet. Samo enostavna prilagoditev, prilagodite hrbet in noge in Baby Annabell nenadoma sedi v športnem vozičku.

Dostava Mimovrste
-20%
Bayer Design Neo Vario voziček, srebrn/roza
80x

Bayer Design Neo Vario voziček

90,16 €
71,45 €

Neo Vario je moderno oblikovan voziček za lutke v velikosti do 52 cm. Prilagodljiv ročaj omogoča enostavno nastavitev vozička po višini vaše lutke. Košaro lahko pritrdite v smeri vožnje, ali pa tako da gldate direktno lutko. Poleg tega ima Neo Vario vrtljiv ročaj za enostavno gibanje na obeh straneh.

Več informacij
Dostava Mimovrste
-43%
Baby Annabell voziček s previjalno torbo
70x

Baby Annabell voziček s previjalno torbo

59,20 €
33,53 €

Še vedno moramo spakirati previjalno torbo in potem se lahko odpravimo v park, da si v ribniku ogledamo vodne lilije. Mreža na dnu otroškega vozička Annabell nudi veliko prostora za vse igrače. Motiv vodne lilije v različnih roza odtenkih krasi otroško streho in torbo za preoblačenje.

Več informacij
Dostava Mimovrste