Smoby kombinirani voziček Maxi Cosi za lutko
58,58 € 51,35 €

Kombinirani voziček ima snemljivo košaro. Uporaba košare omogoča, da voziček spremenite v globokega. Lahko ga uporabljate tudi kot športni voziček. Košaro lahko uporabljate samostojno. Popolnoma vrtljiva sprednja kolesa. Kolesa imajo protihrupno plast.

DeCuevas 81535 moderni voziček za lutke dojenčke 3 v 1
136,26 €

Moderni športni voziček za lutke je povsem nov model iz nove kolekcije SKY 2020, ki ima v svojem znaku prikupnega slona. Zaradi nastavljivega višjega ročaja in kombinirane funkcije globoke ter športne košare je primeren za predšolske gospodične in tudi vse večje, ki se rade igrajo.

DeCuevas 80335 zložljiv voziček za lutke dvojčke 3 v 1 z nahrbtnikom
155,72 €

Zložljiv voziček za lutke dvojčke z nahrbtnikom je povsem nov model iz nove kolekcije SKY 2020, ki ima v svojem znaku prikupnega slona. Zaradi nastavljivega višjega ročaja in kombinirane funkcije globoke ter športne košare je primeren za predšolske gospodične in tudi vse večje, ki se rade igrajo. Prednost sta tudi odstranljivi prenosni košari, v katerih lahko varno prenašate lutke.

Wiky otroški voziček
21,24 €

Simpatičen otroški voziček v nežni roza kombinaciji je primeren za vse ljubiteljice dolgih sprehodov s svojimi punčkami. Zahvaljujoč športnemu vozičku, bo vožnja zelo udobna. Na dnu je priročna košara za manjše predmete.

DeCuevas 81435 športni voziček za lutke dojenčke 3 v 1
136 € 121,60 €

Moderni športni voziček za lutke je povsem nov model iz nove kolekcije SKY 2020, ki ima v svojem znaku prikupnega slona. Zaradi nastavljivega višjega ročaja in funkcionalnih dodatkov je primeren za predšolske gospodične in tudi vse večje, ki se rade igrajo.

DeCuevas 80337 Zložljivi otroški voziček za punčke 3 v 1 z nahrbtnikom TOP Collection
155,72 €

Zložljivi voziček za dvojčke lutke 3v1 TOP Collection 2020 je iz nove luksuzne kolekcije, okrašene s srebrnimi elementi. Zahvaljujoč prilagodljivemu višjemu ročaju in kombinirani funkciji globokega in športnega otroškega vozička je bolj primeren za predšolske deklice, pa tudi za starejša dekleta, ki bodo vse to bolj uporabljala pri igranju. Druga prednost so odstranljive prenosne košare, v katerih se lahko lutke varno prevažajo.

DeCuevas 80539 zložljivi voziček za punčke 3 v 1 z nahrbtnikom Little Pet
97,31 €

Zložljivi otroški voziček za punčke 3 v 1 Little Pet 2020 je zaradi višjega ročaja in kombinirane funkcije globokega in športnega otroškega vozička bolj primeren za predšolske deklice. Prednost je tudi odstranljiva prenosna košarica, v kateri se lahko lutka varno nosi. Ko je zložen ne zasede veliko prostora, je praktičen za prevažanje z avtom.

DeCuevas 80534 zložljivi voziček za punčke 3 v 1 z nahrbtnikom Magic Maria
105,10 €

Zložljivi voziček za punčke 3 v 1 Magic Maria 2020 je iz čudovite roza-srebrne pravljice s pravljico in žabico. Ta kolekcija je okrašena z nežnimi bleščečimi čipkanimi robovi s pajkicami v sivo-srebrni barvi. Prednost je tudi odstranljiva prenosna košara, v kateri se lahko lutka varno nosi. Po montaži ne zavzame veliko prostora in je praktičen tudi za prevoz z avtomobilom.

DeCuevas 80535 zložljiv voziček za lutke dvojčke 3 v 1 z nahrbtnikom
105,10 €

Zložljiv voziček za lutke dvojčke z nahrbtnikom je povsem nov model iz nove kolekcije SKY 2020, ki ima v svojem znaku prikupnega slona. Zaradi nastavljivega višjega ročaja in kombinirane funkcije globoke ter športne košare je primeren za predšolske gospodične in tudi vse večje, ki se rade igrajo. Ko je zložen ne zasede veliko prostora, je praktičen za prevažanje z avtom.

DeCuevas 80537 zložljivi voziček za punčke 3 v 1 z nahrbtnikom TOP Collection
105,10 €

Zložljivi otroški voziček za punčke 3 v 1 je iz nove luksuzne kolekcije, okrašena s srebrnimi elementi. Zahvaljujoč višjemu ročaju in kombinirani funkciji globokega in športnega otroškega vozička je bolj primeren za predšolske deklice, ki bodo vse to bolj uporabljale pri igranju. Prednost je tudi odstranljiva prenosna košarica, v kateri se lahko lutka varno prevaža. Ko je zložen ne zasede veliko prostora, je praktičen za prevažanje z avtom.

Hauck Manhattan voziček
92,12 € 83,98 €

Novo

Lep kombiniran otroški voziček za mala aktivna dekleta, ki želijo čim bolj ostati na svežem zraku s svojimi punčkami. Voziček ima podrobne podrobnosti.

Hauck Pacific voziček
58,78 € 53,53 €

Novo

Lep otroški voziček za mala aktivna dekleta, ki želijo čim bolj ostati na svežem zraku s svojimi punčkami. Telo vozička se lahko s preprostim gibanjem spremeni v športni voziček.