Vozički za punčke

Barva: vijolična

  • Barva
    vijolična
    ×
BABY born kombinirani voziček
35x

BABY born kombinirani voziček

86,30 €
74,78 €

Mama in oče radi hodita na dolge sprehode z BABY born v udobnem vozičku. Jasno je, da niso vsi starši lutk enake višine. Na srečo ima voziček ročaj, nastavljiv po višini, ki ga lahko nastavite po višini od 46 do 77 cm. Da bi BABY born pozorno opazuje vse, kar se dogaja okoli nje ter sedi lepo poravnana v vozičku.

Dostava Mimovrste
-32%
Bayer Design voziček za punčke Kombi Grande, vijoličen
97x

Bayer Design zložljiv voziček za punčke Kombi Grande

84,99 €
57,31 €

Otroški voziček za punčke Kombi Grande bo med malimi mamicami pravi hit. Visoko funkcionalni voziček se lahko zelo enostavno zloži. Opremljen je z nakupovalno košarico in prenosno torbo. Primeren je za punčke v velikosti od 38 do 46 cm.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic Lia voziček z avtosedežem za lutke, vijoličen
12x

Bayer Chic Lia voziček z avtosedežem za lutke

107,72 €

Lia je zelo moderen in tehnično dovršen kombinirani voziček za igrače – lutke. Ker je v kompletu le z eno košaro in avtosedežem, je trojna kombinacija. Voziček je primeren za punčke do 52 cm.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic otroški voziček Leni, vijoličen
19x

Bayer Chic voziček za punčke Leni

55,96 €

Kombinirani voziček za punčke – s trojno kombinacijo Leni ima nastavljiv ročaj. Odstranljiva torba se lahko uporablja tudi ločeno kot prenosna torbica za punčko. Voziček je zložljiv, kot tudi košara vozička.

Dostava Mimovrste
-15%
Bayer Design voziček za lutke Trendy, vijoličen
475x

Bayer Design voziček za lutke Trendy

49,99 €
42,09 €

Voziček za lutke Trendy ima nastavljiv ročaj, tako da ga lahko prilagajate višini otroka. Privlačna oblika je dopolnjena z velikimi kolesi za lažjo vožnjo in prekrit s senčnikom. Pod vozičkom je praktična košara za odlaganje dodatkov

Več informacij
Dostava Mimovrste
Bayer Chic otroški voziček EMOTION 2v1 Lila
27x

Bayer Chic otroški voziček EMOTION 2v1

89,98 €

Voziček EMOTION 2in1 je odlikuje sodobnost in možnost dvojne kombinacije Paket vsebuje športno in globoko košaro. Obe plati se lahko vgradijo na podvozje v obe smeri, tako navzgor kot navzdol. Obe košari se lahko odstranita za namen prevoza. Pod vozičkom boste našli veliko nakupovalno mrežo.

Več informacij
Dostava Mimovrste
Bayer Chic voziček SKIPPER, roza/vijoličen
8x

Bayer Chic voziček SKIPPER

40,56 €

Skipper je odličen voziček za dekleta, ki želijo prevažati svoje lutke. Voziček je povsem lahkoten z aluminijasto konstrukcijo in nizkim težiščem. Zaradi teh značilnosti in velikih koles je primeren za igro na prostem.

Več informacij
Dostava Mimovrste
Bayer Chic otroški voziček BAMBINA Lila
17x

Bayer Chic otroški voziček BAMBINA

82,31 €
80,72 €

BAMBINA je kombiniran voziček, primeren za lutko – s tremi kombinacijami. Voziček se lahko uporablja kot globok, športen voziček ali kot prostor za lutko. Voziček ima nastavljiv ročaj do višine 40–80 cm. Ročaj je izdelan iz mehke pene za udobno uporabo.

Več informacij
Dostava Mimovrste
Bayer Chic otroški voziček Mini-Buggy ROMA, vijolična
72x

Bayer Chic otroški voziček Mini-Buggy ROMA

16,77 €

Izjemno lahek in robusten voziček za lutko Mini-Buggy ROMA je primeren za sprehod po mestu. Zaradi svoje priročnosti, voziček na poti ne bo nikogar oviral Konstrukcija je mnogo bolj robustnjša od drugih vozičkov te vrste. Voziček je opremljen z zaščitnimi trakovi za pritrditev lutke.

Več informacij
Dostava Mimovrste
Bayer Chic previjalna torba Lila
88x

Bayer Chic previjalna torba

9,67 €

Previjalna torva primerna za lutke Bayer Chic. Tudi lutke potrebujejo maksimalno nego. Dekleta imajo zdaj z njimi vse potrebne predmete, zahvaljujoč tej uporabni viseči torbi. V komplet torbe je vključena tudi pralna podloga.

Več informacij
Dostava Mimovrste
Bayer Chic voziček za dve lutki Lila
22x

Bayer Chic voziček za dve lutki

117,60 €
110,03 €

Voziček za dve lutki VARIO je prilagodljiv, lahek, kompakten z edinstveno konstrukcijo. Voziček ima dva zaporedna sedeža. Oba sedeža se lahko vrtita v obe smeri, sta nastavljiva in imata pas za pritrditev lutke ter nastavljivo streho. Voziček ima nastavljiv ročaj z mehko peno in ročaj za oprijem za udobno uporabo

Več informacij
Dostava Mimovrste