Vozički za punčke

Barva: roza/modra

  • Barva
    roza/modra
    ×
Bayer Chic voziček za lutke EMOTION ALL IN 3 V 1, modro - roza z zvezdicami
28x

Bayer Chic voziček za lutke EMOTION ALL IN 3 V 1

118 €
110,28 €

Voziček za lutke EMOTION 3V1 je sodoben prilagodljiv voziček in je popolna replika vozička za dojenčke. Paket vsebuje športno in globoko košaro ter avtosedež. Avto sedež je opremljen z adapterji in se lahko namesti na podvozje košare in vsebuje pasove za pritrditev lutke. Komplet vsebuje tudi bib.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic voziček za dve lutki/dvojčka VARIO PRO, modro-roza z zvezdicami
22x

Bayer Chic voziček za dve lutki

117,60 €
110,10 €

Voziček za dve lutki VARIO je prilagodljiv, lahek, kompakten z edinstveno konstrukcijo. Voziček ima dva zaporedna sedeža. Oba sedeža se lahko vrtita v obe smeri, sta nastavljiva in imata pas za pritrditev lutke ter nastavljivo streho. Voziček ima nastavljiv ročaj z mehko peno in ročaj za oprijem za udobno uporabo

Dostava Mimovrste
Bayer Chic otroški voziček za lutki/dvojčka, JOGGER PRO, modro - roza z zvezdicami
32x

Bayer Chic voziček za dve lutki

58,08 €

Otroški voziček za punčki JOGGER je tricikel za dve punčke skupaj. To je voziček za punčke, ki je zelo lahek. Sedeži so drug poleg drugega in imajo pritrdilne pasove ter ​​nastavljivo streho. Voziček ima nastavljiv ročaj z mehko peno in ročaj za oprijem za udobno uporabo.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic otroški voziček Leni, roza z zvezdami
19x

Bayer Chic voziček za punčke Leni

55,96 €

Kombinirani voziček za punčke – s trojno kombinacijo Leni ima nastavljiv ročaj. Odstranljiva torba se lahko uporablja tudi ločeno kot prenosna torbica za punčko. Voziček je zložljiv, kot tudi košara vozička.

Dostava Mimovrste