Vozički za punčke

Barva: siva/modra

  • Barva
    siva/modra
    ×
Bayer Chic komplet z vozičkom in dodatki za lutko EMOTION ALL IN 3 V 1, moder/siv/roza
28x

Bayer Chic voziček za lutke EMOTION ALL IN 3 V 1

110,28 zł

Voziček za lutke EMOTION 3V1 je sodoben prilagodljiv voziček in je popolna replika vozička za dojenčke. Paket vsebuje športno in globoko košaro ter avtosedež. Avto sedež je opremljen z adapterji in se lahko namesti na podvozje košare in vsebuje pasove za pritrditev lutke. Komplet vsebuje tudi bib.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic Lia voziček z avtosedežem za lutke, sivo-roza
12x

Bayer Chic Lia voziček z avtosedežem za lutke

107,72 zł

Lia je zelo moderen in tehnično dovršen kombinirani voziček za igrače – lutke. Ker je v kompletu le z eno košaro in avtosedežem, je trojna kombinacija. Voziček je primeren za punčke do 52 cm.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic NELE visoki voziček, modro siv
14x

Bayer Chic NELE visoki voziček

83,80 zł

NELE je zelo sodoben in tehnično dovršen kombiniran otroški voziček za lutke. Ta model vozičkov je višji in večji od podobnih modelov vozičkov. Čeprav prihaja samo z eno košaro, gre za „dvojno kombinacijo“. Primeren je za velikost lutke do 52 cm.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic voziček za lutko BAMBINA, moder/siv/roza
17x

Bayer Chic otroški voziček BAMBINA

82,31 zł
81,16 zł

BAMBINA je kombiniran voziček, primeren za lutko – s tremi kombinacijami. Voziček se lahko uporablja kot globok, športen voziček ali kot prostor za lutko. Voziček ima nastavljiv ročaj do višine 40–80 cm. Ročaj je izdelan iz mehke pene za udobno uporabo.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic otroški voziček Leni, sivo moder
19x

Bayer Chic voziček za punčke Leni

55,96 zł

Kombinirani voziček za punčke – s trojno kombinacijo Leni ima nastavljiv ročaj. Odstranljiva torba se lahko uporablja tudi ločeno kot prenosna torbica za punčko. Voziček je zložljiv, kot tudi košara vozička.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic voziček za lutko EMOTION 2 v 1, moder/siv/roza
27x

Bayer Chic otroški voziček EMOTION 2v1

89,98 zł

Voziček EMOTION 2in1 je odlikuje sodobnost in možnost dvojne kombinacije Paket vsebuje športno in globoko košaro. Obe plati se lahko vgradijo na podvozje v obe smeri, tako navzgor kot navzdol. Obe košari se lahko odstranita za namen prevoza. Pod vozičkom boste našli veliko nakupovalno mrežo.

Več informacij
Dostava Mimovrste