Titanium Baby Športni Voziček - Cabi S Hybrid - do 20 kg | Charcoal grey

Titanium Baby Športni Voziček - Cabi S Hybrid - do 20 kg | Charcoal grey

Številka: 9094003
Partnerska prodaja
Titanium Baby Cabi S Hybrid – otroški vozičekTitanium Baby Cabi S Hybrid je odlična izbira za starše, ki iščejo urejen in lahek voziček.Voziček bo kot nalašč za potovanje – ko ga zložite, postane majhen, kar omogoča nalaganje na letalo kot ročno prtljago. Njegovo zlaganj Celoten opis
210,94 €
Vključno z DDV

Razprodano

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 9094003

Predstavitev


Titanium Baby Cabi S Hybrid – otroški vozičekTitanium Baby Cabi S Hybrid je odlična izbira za starše, ki iščejo urejen in lahek voziček.

Voziček bo kot nalašč za potovanje – ko ga zložite, postane majhen, kar omogoča nalaganje na letalo kot ročno prtljago. Njegovo zlaganje je zelo preprosto – voziček lahko z eno roko zložite s pritiskom na gumb na ročaju. Zahvaljujoč naramnici vam prevoz vozička ne bo predstavljal težav.

Cabi S Hybrid je odlična rešitev za mestni izlet ali potovanje. Zahvaljujoč sodobnim aplikacijam se ne razlikuje od premium vozičkov, ki so na voljo na trgu.

Odlični materiali, elegantni zaključki, usnjen ročaj – tako izgleda Cabi S Hybrid!

 

Vključeno:

    Otroški voziček;
    transportna torba;
    dežna prevleka;
    dvostranski redukcijski vložek;
    redukcijska blazina.

Značilnosti
Kabina z prezračevanjem

Velika kabina v sončnih dneh učinkovito ščiti pred pogosto vsiljivimi žarki. Dodatni povečevalni odsek iz mrežice deluje kot prezračevanje, zaradi česar bomo otroka zaščitili pred pregrevanjem ali prekomernim znojenjem.
Vedno priročno:

Večstopenjska nastavitev naslonjala, vključno z ležečim položajem, ustvarja idealne pogoje za okusen in zdrav nap. Tudi naslon za noge lahko prilagodite otrokovim potrebam, tako da se počuti čim bolj udobno, celoto pa dopolnjuje mehki vložek – za še večje udobje malčka.
Pregrada z možnostjo demontaže:

Na videz malenkost, a izjemno koristna! Zahvaljujoč snemljivi ograji je izvlečenje otroka iz vozička enostavno. Kliknite … in pripravljeno je!
Kolesa:

Iz PU materiala, ki je zelo odporen proti obrabi. Celoten sistem ima 4-kolesno vzmetenje, kolesa so opremljena s krogličnimi ležaji, sprednja kolesa pa z blokado za vožnjo naravnost naprej. Vse to naredi voziček enostavno in gladko!   Specifikacija

Mere, ko se razgrnejo

104 × 69 × 50 cm

Zložene mere

50 × 30 × 62 cm

Višina ročaja

104 cm

Višina sedeža

41 cm

Širina sedeža

34 cm

Globina sedeža

23 cm

Dolžina naslona za noge

16 cm

Premer koles

13/17 cm

Teža vozička

7,5 kg

Uporaba

Otroci do teže 20 kg