Cybex Otroški Voziček - - Eezy S Twist + 2 - BLK - Magnolia Pink -

Cybex Otroški Voziček - - Eezy S Twist + 2 - BLK - Magnolia Pink -

Številka: 100073933001
Partnerska prodaja
Otroški Voziček – Cybex – Eezy S TWIST + 2Eezy S Twist + 2 je nenavaden športni voziček – njegova edinstvenost se kaže v inovativnem sistemu vrtenja, s pomočjo katerega lahko z enim premikom spremenite položaj sedeža glede na smer vožnje. Otroški voziček že poznajo star&sc Celoten opis
413,29 €
Vključno z DDV

Razprodano

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.

Številka: 100073933001

Predstavitev

Otroški Voziček – Cybex – Eezy S TWIST + 2


Eezy S Twist + 2 je nenavaden športni voziček – njegova edinstvenost se kaže v inovativnem sistemu vrtenja, s pomočjo katerega lahko z enim premikom spremenite položaj sedeža glede na smer vožnje. Otroški voziček že poznajo starši po vsem svetu, ponujeni izdelek pa je nova različica cenjenega modela Cybex Eezy S Twist +.


Velika, zložljivazaščitna strehica, nastavljiv naslon, podstavek za noge- te lastnosti pripomorejo k udobje in dobremu počutju vašega malčka.


Sistem vrtenja vam bo omogočil hitro in enostavno spreminjanje smeri vožnje, oblazinjena kolesa bodo nudila udobje med sprehodi po različnih terenih, hiter zložljivi sistem pa bo olajšal vsakodnevno uporabo vozička.


Najnovejšo različico odlikuje prisotnost zaščitnega obroča in osveženo oblazinjenje, ki bo zaradi trajnosti in svobode izbire številnih barvnih različic zagotovo našlo svoje ljubitelje!Vrtenje za 360 stopinj


Sedež se zavrti za 360 stopinj kar je novost v svetu otroških vozičkov! Zahvaljujoč tej funkciji lahko  spremenite položaj sedeža glede na smer vožnje.


 Povečana zaščitna strehica


Zaščitna strehica je obvezen dodatek za vsak sprehod – še posebej poleti. Povečana zaščitna strehica, poskrbi,da lahko otrok potuje v senci, ki je poleti neprecenljiva.
Nastavljivo naslonjalo


Voziček ima nastavljivo naslonjalo v več položajev vključno z ležečim, tako lahko vaš otrok tudi na sprehodu mirno in udobno zaspi.


 
Varovalni obroč in varnostni pasovi


Predvsem pa je varnost otrok prednostna naloga vsakega starša. Ne glede na to, ali se sprehajate ali počivate na klopci v parku – bo potrebna dodatna zaščita. Za to poskrbijo varnostni pasovi in varovalni obroč.Nastavljiva opora za noge


Nastavljiva opora za noge je najbolj želena funkcija vozička. To ne preseneča, noge malčkov se hitro utrudijo in potrebujejo fiksno oporno točko, nastavljiva opora za noge pa otroku med spanjem nudi dodaten prostor.

Kolesa


Kolesa, ki ne potrebujejo vzdževanja, z absorpcijo udarcev niso samo jamstvo za manevriranje in lahkotnost pri vožnji s vozičkom, temveč  se odlično prilagodijo vsem razmeram na cesti. Zahvaljujoč temu se voziček vozi odlično tako v mestu kot po gozdnih poteh.


Zložljiv sistem


Voziček mora biti otroku udoben, staršem pa enostaven za uporabo. To je Cybex Eezy S Twist + 2, ki je bil opremljen z zelo intuitivnim zložljivim sistemom. Majhne dimenzije vozička še dodatno potrjujejo njegovo uporabo na dolgih vožnjah.

Potovalni sistem


Ustvarite potovalni sistem in uživajte v polni funkcionalnosti vozička – zahvaljujoč temu vas bo voziček lahko spremljal od samega začetka skupne poti in bo nenadomestljiv spremljevalec v mnogih fazah razvoja malčka.


 

Priloženo: Strešica UVP 50 protection
360 ° vrtljiv sedež
Naslon nastavljiv v 3 položajih
Hrbtni ravni položaj
Enoročno, kompaktno zložljivo
4 velika kolesa vzmetena
Potovalni sistem 4 v 1
Materiali: aluminij (podvozje), plastika (podvozje), poliester (sedež in nadstrešek) in poliuretan (kolesa)
Dimenzije odprta:  45 x P. 80,5 × 103 cm
Dimenzije zloženih: 45 x P. 32 × 68 cm
Teža: 8,3 kg
Starost: Od rojstva
Uporaba: Od 0 do 22 kg (približno 4 leta)