Hape vodna igrača - peneči medvedek
13,23 € 10,10 €

Zadnji kos!

Peneči medvedek je odličen prijatelj v kopeli za majhne otroke v prikupnem dizajnu in vzdržljivim materialom. Z medvedkom se lahko igrate skrivalnice. Ko se telo medveda napolni z vodo se le ta skrije v svoje skrivališče in takoj, ko začne voda odtekati skozi dno se medvedek znova prikaže.

Hape vodna igrača - plavajoči medved
13,23 € 10,10 €

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Plavajoči medved bo vodno zabavo še dodatno popestril. V kadi ustvarite majhen bazen in tekmujte kdo pluje hitreje.

Hape vodna igrača - medvedek z dežniki-36%
15,27 € 9,70 €

Odlična cena

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Barvni dežniki so sestavljeni en nad drugim. Cilj je uravnotežiti čimveč dežnikov.

Hape igra Nahrani žabo
20,59 € 15,80 €

Ta vesela žaba ljubi hranjenje v vodi! Vaši malčki naj žabo hranijo z žuželkami, ki so upodobljene na kockah za vstavljanje in tako prepoznavajo različne oblike. Žabo lahko praktično pritrdite na kad s 4 priseski na hrbtni strani.

Hape vodna igrača - vesela vedra
13,23 € 10,10 €

Tri pisana vedra so kot nalašč za zabavo v vodi! Napolnite vedro z vodo in mehurčki in opazujte kaj se dogaja na dnu. Dno vedra lahko vsebuje luknje, žogo ali mlinček

Hape vodna igrača - pršilne živali
13,23 € 10 €

Ti mali vodni prijatelji vpijejo vodo iz kadi in jo ob stisku pršijo. Odkrijte katera vodna žival vam najbolj ustreza in vam zagotavlja največ zabave. Lahko nastavite različne cilje za pršenje!