Tomy igrača Družina malih hobotnic
26,99 € 24,20 €

Tomy čudovit plavajoč otoček v obliki mame hobotnice in njenih 8 malih hobotnic bo navdušil vašega malčka. Mama hobotnica služi kot zabavna posodica za nalivanje in škropljenje, male hobotnice pa se lahko prisesajo na kopalno kad ali ploščice. Igračka je primerna za otroke, starejše od dvanajstih mesecev.

Playgro špricajoče igrače za kopanje
10,99 € 9 €

Igračko napolnite z vodo in že se lahko začne zabava. Igrača je primerna tako za igranje doma v kadi, kot tudi ob vročih poletnih dneh.

Playgro knjiga za vodo 186966
4,10 €

Zadnji kos!

Knjigica, ki jo lahko bereš tudi v vodi, je pisanih barv in zvoki pritegnejo otrokovo pozornost.

SoapSox morski pes Tank za umivanje
13,65 € 13,50 €

SoapSox morski pes Tank za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

Hape vodna igrača - plavajoči medved
13,23 € 10,10 €

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Plavajoči medved bo vodno zabavo še dodatno popestril. V kadi ustvarite majhen bazen in tekmujte kdo pluje hitreje.

Hape Vodne igrače – multi razpršilec
10,38 € 7,80 €

Zadnji kos!

Multi razpršilec vode je popoln za vodne igre in prijetno kopanje! Ima štiri vgrajene nastavke, ki pršijo vodo v različnih oblikah. Napolnite ga z vodo, pritisnite na črpalko in zabava se lahko prične!

Hape vodna igrača - medvedek z dežniki
15,27 € 11,70 €

Zadnji kos!

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Barvni dežniki so sestavljeni en nad drugim. Cilj je uravnotežiti čimveč dežnikov.