Hape Vodne igrače – multi razpršilec
10,38 € 7,80 €

Zadnji kos!

Multi razpršilec vode je popoln za vodne igre in prijetno kopanje! Ima štiri vgrajene nastavke, ki pršijo vodo v različnih oblikah. Napolnite ga z vodo, pritisnite na črpalko in zabava se lahko prične!

Hape vodna igrača - plavajoči medved
13,23 € 10,10 €

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Plavajoči medved bo vodno zabavo še dodatno popestril. V kadi ustvarite majhen bazen in tekmujte kdo pluje hitreje.

Hape vodna igrača - medvedek z dežniki
15,27 € 11,70 €

Zadnji kos!

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Barvni dežniki so sestavljeni en nad drugim. Cilj je uravnotežiti čimveč dežnikov.

Hape vodni slap z morskimi bitji
26,74 € 20,30 €

Otroci obožujejo kopanje! Vodni slap z morskimi bitji je idealna vodna igrača! Lonček napolnite z vodo, jo polijte po raku in opazujte, kaj se bo zgodilo. Iz zibajočega se raka se voda razdeli na 2 curka, zavrti zvezdo, s hobotnice pa se ulije vodna prha.

Hape Vodne igrače – hobotnica in morska zvezda za špricanje
13,47 € 10,20 €

Prikupni hobotnica in morska zvezda imata veliko skrivnost. Če ju napolnite z vodo in stisnete, bosta špricali vodo. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

Hape Vodne igrače – kit s peno
10,69 € 8,10 €

Otroci imajo radi kopanje, s kitom, ki spušča peno pa bo le-to še zabavnejše. Potopi kita in ga napolni z vodo ter milnico. Potem mu nad gladino stisnite rep. Kit bo popestril vsa naslednja kopanja vašega otroka.

Hape igra Nahrani žabo
20,59 € 15,70 €

Ta vesela žaba ljubi hranjenje v vodi! Vaši malčki naj žabo hranijo z žuželkami, ki so upodobljene na kockah za vstavljanje in tako prepoznavajo različne oblike. Žabo lahko praktično pritrdite na kad s 4 priseski na hrbtni strani.

Hape Vodne igrače – rak in riba za špricanje
13,47 € 10,20 €

Prisrčna rak in riba imata veliko skrivnost! Če ju napolnite z vodo in stisnete, bosta špricali vodo. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

Hape Vodne igrače – ribiški komplet
21,38 € 16,20 €

Otroci obožujejo kopanje, zato bodo mali ribiči bodo navdušeni! Z ribiško palico ulovi plavajoče ribe in žabe ter jih nato dajte v mrežo za ribe. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

Hape vodna igrača - peneči medvedek
13,23 € 10,20 €

Peneči medvedek je odličen prijatelj v kopeli za majhne otroke v prikupnem dizajnu in vzdržljivim materialom. Z medvedkom se lahko igrate skrivalnice. Ko se telo medveda napolni z vodo se le ta skrije v svoje skrivališče in takoj, ko začne voda odtekati skozi dno se medvedek znova prikaže.