Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Gorenje vlažilec zraka H50DW

Gorenje vlažilec zraka H50DW

Številka: 876560
Vlažilec zraka z ultrazvočno tehnologijo, ionizatorjem in zbiralnikom za vodo s prostornino 5 litrov za izboljšanje kakovosti zraka. Gorenje H50DW v modernem dizajnu ima jasen in lahko berljiv LED zaslon s preprosto nastavitvijo SmartControl. Celoten opis
79,23 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 876560

Predstavitev

Gorenje H50DW

Gorenje H50DW ultrazvočni vlažilnik zraka bo s kapaciteto zbiralnika za vodo 5 litrov pomagal v boju proti suhemu zraku. Je izjemno učinkovit, tih ter tehnično dovršen pripomoček za vlaženje zraka s preprostim nastavljanjem SmartControl. Ponaša se z velikim območjem delovanja do 50 m2. Zasnovan je posebej za vzpostavljanje primerne stopnje vlage v vašem domu.

Gorenje H50DW

Boljša kakovost zraka, kjerkoli ste

S svojim delovanjem pomaga preprečevati povečanje elektrostatičnega naelektrenja v zraku in zmanjšuje dihalne težave, ki jih povzroča suh zrak. Naprava navdušuje s sodobnim videzom in LCD zaslonom. Opremljen je s posebno tehnologijo, ki spreminja vodo v meglico in ustvari edinstveno atmosfero v vašem domu.

Ultrazvočni vlažilnik zraka ima antibakterijski filter, ki odstrani vse nečistoče iz zraka. Za varno uporabo pa bodo poskrbele gumijaste nogice in funkcija samodejnega izklopa.

Gorenje H50DW

Tehnične podrobnosti

Moč 25 W
Prostornina posode 5 L
Glasnost 35 dB
Priporočena velikost prostora 50 m2
Regulacija vlage 40 – 80 %
Ionizacija da
Dimenzije (ŠxVxG) 29 × 38 × 15,5 cm
Barva bela

Garancija je 2 leti.